Despre The Expendables 3 – Eroi de sacrificiu 3

The Expendables 3 Eroi de sacrificiu 3

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Deoarece weekendul s-a terminat, iar odată cu el şi evenimentele frumoase care au avut loc, aici referindu-mă la 3×3 EuroTour şi Creative Fest, ieri am fost să văd filmul The Expendables 3 (Eroi de sacrificiu 3).

Sala goală, după cum puteţi vedea în poza de mai sus. Eram doar noi trei şi a mai venit încă o persoană. În rest, pustiu! Pe de o parte mă gândesc la faptul că a fost mai bine, deoarece am putut să savurez în linişte filmul, neavând parte de tot felul de zgomote ciudate, care să-mi distragă atenţia. Băiatul respectiv, a patra persoană, era un tip tare liniştit şi pasionat de filme, genul acela pe care să te bazezi în ideea unei conversaţii plăcute.

The Expendables 3 Eroi de sacrificiu 3

Revenind la The Expendables 3 (Eroi de sacrificiu 3), atunci când merg la astfel de filme, nu mă aştept să fie nişte capodopere, nu vreau să văd artă, nu doresc să văd limbi încrucişate, ci arme. Asta am şi putut vedea, totul condimentat cu foarte mult umor, unul de bună calitate.

Acţiune la greu, explozii, elicoptere, tancuri şi tot ceea ce-şi poate dori un om să vadă, căruia îi plac filmele de acest gen. Toate acestea fiind alimentate de către cei mai răi băieţi ai unor astfel de filme. Doar Sylvester Stallone putea să adune atât de multe vedete, unele care îmi plac mai mult, altele mai puţin, dar toate de mare calibru. Dintre băieţii răi, mai trebuia adus şi Ryan Gosling, un actor care îmi place extrem de mult şi care poate va fi prezent în următorul film, însă, în rest, au participat toţi cei care trebuiau să fie prezenţi într-un astfel de show.

În rarele momente când nu exista acţiune, apăreau tot felul de dialoguri interesante şi comice, unele care nu pot plictisi pe nimeni, mai ales că veneau din partea unor actori uriaşi, cum ar fi Antonio Banderas şi Jason Statham.

Tot în acest film, puteţi vedea războiul generaţiilor, unul între vechi militari, aşa cum erau Dolph Lundgren şi Jason Statham şi mai tinerii lor parteneri de luptă, care credeau că tinereţea este suficientă pentru a depăşi experienţa, însă care vor primi o lecţie din partea „bătrânilor”, una care-i va apropia de aceştia şi îi va convinge să-i respecte.

Pentru a vă face şi mai curioşi în legătură cu acest film, trebuie spus şi faptul că acţiunea se mută puţin şi prin Bucureşti.

Îmi pare rău că am văzut The Expendables 3 (Eroi de sacrificiu 3)?

După cele scrise mai sus, cred că este clar răspunsul meu. The Expendables 3 este unul dintre cele mai bune filme de acţiune pe care le-am văzut în ultimul timp. Acţiune combinată cu mult umor.

Dacă toţi aceşti actori de mare clasa, care au participat în The Expendables 3, s-ar aşeza la o masă, fără să facă nici un gest, fără să spună nimic, tot ar fi un film tocmai bun de vizionat, care nu ar reuşi să te plictisească.

În cazul în care toţi aceşti actori ar mişca fiecare câte un deget, atunci ar deveni un film pe care nu ar trebui să-l rataţi sub nici o formă.

Ei bine, în The Expendables 3, cu toţii şi-au mişcat degetele din plin. La fel şi eu, încercând să tastez toate aceste lucruri, deci ştiţi ce aveţi de făcut…

Singurul regret a fost reprezentat de durata acestuia, care a fost mult prea mică.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *