Diary Of A Night Watchman

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Diary-Of-A-Night-Watchman

Diary Of A Night Watchman este un serial coreean de fictiune, cu de toate. De la dragoni si fantome puse pe rele, pana la povesti frumoase de dragoste, tradare, zbatere, regasire. Cand fantomele trecutului nu te lasa sa traiesti, incercand sa faca parte din prezentul si viitorul tau, precum si al altora, ar fi bine sa te pregatesti sa le infrunti, deoarece dupa ele s-ar putea trezi la viata un dragon si mai rau. Diary Of A Night Watchman a fost lansat in anul 2014, luna august, si contine 24 de episoade.

Diary Of A Night Watchman este povestea unui print care duce o viata singuratica, in afara palatului, din cauza intamplarilor petrecute cu doisprezece ani in urma, pe vremea cand era copil. Atunci, tatal sau a fost vrajit si si-a omorat nevasta, dupa care s-a sinucis. Toate astea pentru a fi inlaturat de pe tron, iar baiatul lui, printul, trimis cat mai departe de palat, pentru a fi numit rege fiul acestuia din afara casatoriei.

In prezent, printul prefera sa duca o viata cat mai departe de altii, in incercarea de a scapa, la propriu, de fantomele trecutului. Nu expresia, ci fantome cat se poate de reale, daca se poate spune asa. Acesta a descoperit faptul ca are capacitatea de a vedea fantome, la fel ca tatal sau, dupa ce a fost urmarit in copilarie de catre un spirit care dorea sa-i faca rau. Incepand de atunci, a incercat mereu sa-si ascunda fata de ceilalti capacitatile paranormale, preferand sa afiseze un zambet, in loc sa mai para infricosat, de fiecare data cand observa ceea ce altii nu pot vedea.

In continuare, printul decide sa abandoneze viata solitara pe are o duce, atunci cand se hotaraste sa faca parte dintr-o patrula care sa-i protejeze pe oameni de spiritele malefice eliberate pentru a le tulbura linistea. Acesta este momentul in care o cunoaste pe ea, femeia care l-a rugat sa o ajute sa protejeze spiritele bune ale muntilor, de cele rele. Printul se indragosteste de ea, insa nu-i singurul barbat fermecat de frumusetea ei, cel mai bun prieten al acestuia, un spadasin iscusit, patind acelasi lucru, situatie care va pune la grea incercare prietenia celor doi.

Daca ei sunt de partea buna a lucrurilor, de cea rea se afla un om care in trecut a reusit sa invie dragonul venerat de catre tribul sau, insa care a fost transformat intr-o statuie de catre rege, tatal printului, dupa care statuia a fost ascunsa in pivnita palatului. Dorind sa puna mana pe statuie, pentru a readuce la viata dragonul, acesta l-a pacalit pe rege in a deschide o poarta catre lumea cealalta, prin care spiritele rele pot intra si bantui oamenii.

Printul a aflat de acest plan si, impreuna cu prietenii sai, a format o patrula care sa-i protejeze pe oameni de spiritele rele, incercand in acelasi timp sa impiedice retrezirea dragonului.

Diary Of A Night Watchman este un serial coreean a carui actiune se desfasoara in timpul dinastiei Joseon, asta insemnand ca pe langa elementele supranaturale pe care le contine, fiind o fictiune, mai poti observa si franturi din frumoasa istorie a Coreei.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *