Dimineata impresiilor friguroase

Dimineata impresiilor friguroase

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Iar este dimineata si mie iar imi este somn. Imi este un somn atat de mare, ca abia vad monitorul, asa ca scuzati eventualele greseli de scriere. In timp ce incercam sa ma trezesc, ma gandeam la cat de frig este afara. Este atat de frig, incat mi-au inghetat gandurile. Glumesc. Chiar nu-mi place frigul.

Ma gandesc la faptul ca daca in aceasta lume nu ar exista si frig, am fi mult mai productivi. Atunci cand este frig, productivitatea incepe sa scada, pentru ca oamenii chiar nu cred ca iubesc frigul, la fel ca mine. Iar este o liniste foarte adanca. Nu se aude nimic, parca totul ar fi inghetat si nemiscat. Imi place mult de tot linistea, pentru ca ma ajuta sa-mi pun ordine in ganduri si sa ma exprim mai bine. Atunci cand este liniste, poti sa gandesti mai limpede si sa scrii lucruri mai bune.

Se anunta a fi o zi tare urata, una care sa nu aiba parte de razele soarelui sau de orice altceva care sa-ti incalzeasca sufletul. Cu toate acestea, nu inseamna ca noi nu ne putem gandi la soare, nu inseamna ca lumea nu poate fi exact asa cum ne-o dorim. Daca mie nu-mi place frigul, poate la tine in tara este cald si ti-ai dori sa fie putin racoare. Eu mi-as dori sa fie putin cald pe afara, pentru ca in casa este foarte cald, caldura fiind pornita. Cu toate acestea imi imaginez ca si pe afara este la fel de cald, ca razele soarelui imi mangaie pielea, ca pot sa zambesc alintat de caldura sa.

Ma gandesc la faptul ca totul este iar verde, ca pasarelele ciripesc voios prin copaci, ca lumea nu mai merge zgribulita pe strada, ci plina de incredere. Imi place sa cred ca va fi iar soare si ca nu voi avea de asteptat atat de multe luni, pana ii voi simti iar prezenta. Imi place soarele, asa cum imi place tot ceea ce este cald si pozitiv. Frigul iti lasa impresia de negativitate, de lucru care nu poate fi atins de nimic, nici macar de dragoste. Dragostea nu poate exista cand este frig, pentru ca oamenilor nu mai pot simti nici macar un sentiment atat de puternic, daca inimile lor sunt inconjurate de gheata.

Dragostea exista acolo unde este cald, de aceea se spune despre popoarele latino ca au sangele fierbinte. Daca linistea este cea care te poate ajuta sa gandesti, sa-ti pui ordine in ganduri, nu se poate spune acelasi lucru si despre frig. frigul nu te ajuta sa gandesti, nu te ajuta la nimic, din contra. Asta este motivul pentru care nu-mi place. Nu mi-a placut niciodata si nu o sa-mi placa vreodata.

Sunt friguros, acesta ar fi motivul principal pentru care nu-mi place frigul. Astazi este o zi cam plina de negatie, cu mult “nu” in aceasta, insa poate maine imi revin si va voi scrie lucruri mult mai frumoase, mult mai pozitive decat cele de astazi.

Sper sa ne auzim cu bine maine, atunci cand poate voi veni cu lucruri care sa va fie mult mai pe placa, decat cele despre mine si faptul ca nu-mi place absolut deloc frigul!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *