Discovery of Love

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Discovery-of-Love

Discovery of Love este un serial coreean de dragoste, despre oameni care cred ca si-au gasit iubirea vietii lor, persoana alaturi de care viitorul sa fie ce putin la fel de frumos precum prezentul, insa care ajung sa nu se mai bazeze atat de mult pe sentimentele lor, atunci cand trecutul acestora reintra in viata lor. Discovery of Love a fost lansat in anul 2014, luna august, si contine 16 episoade.

Discovery of Love este povestea a patru persoane, toate aflate in cautarea dragostei adevarate, care ajung sa-si intrepatrunda destinele, in moduri destul de dramatice pentru acestea si amuzante pentru noi.

Ea este un designer de mobilier, care traieste in prezent o viata exact asa cum si-a dorit: frumoasa si plina de impliniri din toate punctele de vedere, atat in ceea ce priveste cariera acesteia, cat si din punctul de vedere al vietii personale. La munca isi imparte atelierul cu mai multi designeri, iar acasa ii ofera toata dragostea omului pe care ea crede ca-l iubeste. Acesta este un chirurg plastician, care a aparut in viata ei exact atunci cand avea mai multa nevoie, dupa ce a trecut in urma cu un an printr-o dureroasa despartire de fostul ei iubit.

Aproape ca a uitat tot ceea ce s-a petrecut negativ in trecutul ei, traind in prezent o viata linistita, asta pana cand fostul iubit a revenit in viata acesteia. El este acum directorul general al unei companii de design interior, asa ca indiferent daca ea mai vrea sau nu sa fie in preajma lui, este oarecum obiligata de meserie sa faca acest lucru, deoarece sunt nevoiti sa lucreze impreuna la un proiect. Petrecand iar ceva timp impreuna, aceasta incepe sa se simta iar atrasa de el, neuitand cat de mult l-a iubit nu cu foarte mult timp in urma. Sentimentele ei sunt unele confuze, nestiind cum sa procedeze pentru a nu mai suferi la fel ca in trecut. Acesta ii spune ca regreta ceea ce s-a intamplat atunci cand a ajuns sa o piarda pe femeia pe care inca o iubeste din toata inima.

Daca situatia nu era una destul de complicata, aceasta va deveni si mai dificila atunci cand si iubitul ei din prezent, chirurgul plastician, va ajunge sa-si puna la fel de multe intrebari in legatura cu persoana pe care o iubeste cu adevarat. Asta dupa ce se intalneste cu o fosta prietena din copilarie, alaturi de care a crescut intr-un orfelinat si care ii spune ca este indragostita de el.

Patru persoane care se afla in cautarea iubirii adevarate, patru oameni care au nevoie de dragoste, doua cupluri.

Care sa fie acestea?

Discovery of Love este un serial coreean despre cum unii oameni ajung sa traiasca langa anumite persoane de care nu sunt indragostite cu adevarat, doar pentru ca asa a fost situatia. Pentru ca acestea le ofera linistea si sprijinul de care au nevoie, chiar daca nu si iubire reala. Lucrurile se pot schimba oricand daca in vietile acestora reapar persoanele pe care le-au iubit cu adevarat, deoarece inima nu uita, ci bate in continuare.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *