Dispozitia noastra poate fi influentata de norii de pe cer

Dispozitia noastra poate fi influentata de norii de pe cer

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Asta este un cer care contine cat se poate de multi nori, precum si o vreme care te face sa ai o lipsa totala de dispozitie. Nu poti scrie despre lucruri pozitive pe o astfel de vreme, pentru ca nu este posibil. Este o vreme care te conduce mai mult inspre somn si visare, relaxare si tot asa, decat inspre scris frumos si indemnarea oamenilor spre a face lucruri bune. Este o vreme tare inchisa, care te face sa vrei sa nu faci nimic, desi trebuie sa mai misti cate ceva.

Este o vreme cum nu se poate mai urata, una care te face sa vrei sa dormi, iar atunci cand te trezesti sa vezi iar soarele pe cer si cum razele sale iti mangaie piele intr-un mod cat se poate de placut. Pe langa cerul plin de nori, mai este si frig. Si v-am mai spus ca nu-mi place frigul, preferand mereu o vreme mai calda. Este toamna si toamna va face cat de curand loc unei ierni geroase.

Daca acum este frig, nu peste mult timp va fi si mai frig. Sper, cel putin, sa ninga de Craciun sau de Anul Nou, pentru a fi frumos pe afara si pentru a putea sa ma bucur de zapada. Zapada este unul dintre putinele lucruri care te fac sa te gandesti cu placere la frig. Nu-mi place frigul, fiindca nu sunt obisnuit cu asa ceva, chiar daca in fiecare an avem parte de iarna. Nu suport sa fie frig si prefer mereu caldura din timpul verii, in locul zilelor friguroase de iarna.

Acum, este o vreme destul de urata si o temperatura destul de joasa, pentru tara mea. Nu-mi place sa fie asa frig, pentru ca de cele mai multe ori frigul vine la pachet cu raceala si eu sunt o persoana care raceste destul de usor. Nu pot sa ma laud cu o imunitate buna, pentru ca nu am asa ceva. Nu-mi place sa fiu racit, fiindca atunci ai parte de acea stare care nu poate sa aduca nimic bun.

Imi place sa fie soare, sa fie mereu lumina, sa vad natura verde din jurul meu, nu pe cea care nu mai are culori ce te pot face sa te gandesti la lucruri frumoase. Multi nori pe cer inseamna ca si dispozitia mea nu este tocmai una buna, pentru ca nu are cum sa fie asa. Ieri a fost soare, chiar daca un soare care are mult mai putina forta precum in timpul verii. Nu conteaza acest lucru, importanta era prezenta acestuia pe cer si toate lucrurile bune care vin odata cu el. Nu-mi plac norii multi, cei aducatori de vreme atat de inchisa.

Norii multi pe cer si aceasta vreme nu tocmai placuta, te pot face si pe tine sa te gandesti la tot felul de lucruri plicticoase si nu foarte placute. Incerc sa-mi imaginez ca afara este soare si ca este foarte cald. Macar in imaginatia mea sa fie o temperatura placuta si mult soare. Imi doresc sa fie asa, vreau sa fie asa.

Ma gandesc la acele locuri unde este mereu cald, fara sa fii nevoit sa simti temperaturi precum cele de azi. Ma gandesc la faptul ca intr-o zi as putea ajunge acolo si as putea sa ma bucur de toate acele lucruri care iti incalzesc inima. Sau pot sa astept pana vine vara viitoare, desi pare atat de indepartata.

Sper sa fie mai cald la voi, precum si in inimile voastre!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *