Disqualify Laughter – Serialul coreean de unde afli ca o albina (bee) in America se numeste USB

Inainte de a va scrie despre serialul coreean Disqualify Laughter, vreau sa va invit sa va mutati de pe pagina de Facebook SerialeCoreene.Ro, pe pagina de Facebook Cik.Ro.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Pana acum, au venit aici doar trei doamne/domnisoare.

Restu’, ce ziceti? Pai sunteti fane sau nu?

Hai aici, ca va scriu despre relatii si alte chestii care va plac. 🙂

Stiu ca nu va intereseaza IT-ul si alte astfel de lucruri, insa am de toate, pentru toti.

Now… come on! Don’t be shy! Dare to push that Like button!

Disqualify Laughter actori principali actrita frumoasa

Disqualify Laughter este un serial coreean foarte amuzant, cu si despre oameni de la meteo, o adevarata comedie, insa care are si destule momente mai sensibile, deoarece dragostea poata sa doara cateodata, cand nu vine atunci cand iti doresti tu mai mult.

El si-a dorit inca de mic sa ajunga acolo unde era eroul sau, omul de la meteo care stia intotdeauna orice, in legatura cu evenimentele atmosferice care aveau sa vina. Si chiar a ajuns, fiind unul dintre acei oameni norocosi care ajung sa profeseze ceea ce ii pasioneaza.

Totul facut cu multa pasiune, daruire, insa si cu seriozitate. Mult prea multa seriozitate, care este buna la munca, insa nebuna atunci cand in acelasi birou cu tine ajunge o superba domnisoara, care trebuie sa prezinte vremea, iar analistul meteo, specialistul care ii furnizeaza ei datele buletinului meteo, este prea serios pentru a-i fi pe plac.

Fetele si, mai ales, fetele bune, ii apreciaza pe baietii care au umor. Degeaba esti tu cel mai frumos barbat din lume, daca nu esti suficient de inteligent incat sa stii sa le faci sa rada. Asta i-a spus si un apropiat. Adica trebuie sa le amuzi si inainte de a le duce in pat.

Cu toate ca relatiile de munca sunt aducatoare de probleme, pentru ca daca te certi cu persoana draga ajungi sa stai in birou cu dusmanul, cateodata nu poti sa te abtii si ii dai inainte, chiar daca stii ca gresesti.

Iar ea, este o fata care are suficiente calitati, de toate felurile, incat sa te impinga inspre lucruri nepotrivite.

Insa ce te faci cand nu ai absolut nici un pic de umor iar ea tocmai asta cauta? Adica o stanca de pe malul marii este un pic mai glumeata decat tine, iar tu stii asta, cand iti vezi colegii cum glumesc, despre faptul ca o albina (bee) din America se numeste USB. Tu nu poti spume lucruri asemanatoare, pentru ca si daca ai incerca, ar suna ingrozitor, asa ca ai nevoie de cineva sa te invete.

Cu toate astea, mersul la profesorul de umor, nu este o garantie a faptului ca vei sti sa faci glume bune sau ca ele vor veni la timpul potrivit.

Din contra, chiar si cele mai bune glume pot ajunge sa reprezinte doar probleme pentru tine si cei din jurul tau, daca sunt aplicate fara sa citesti manualul cu instructiuni al acestora.

Iar zilele senine, pentru tine, omul de la meteo, se pot transforma foarte rapid intr-un uragan. Un uragan mare, care este pe cale sa-i inghita si pe cei din jurul tau, iar acesta este ultimul lucru pe care ti-l doresti.

Disqualify Laughter este un serial coreean de comedie, insa si de dragoste, cu multe momente amuzante, insa si trairi sufletesti intense.

Va invit sa-l urmariti, fiind un serial coreean scurt, din categoria celor speciale, pe canalul oficial de YouTube al companiei KBS.

Foto: captura ecran Disqualify Laughter / KBS World TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *