Divorce Lawyer in Love

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Divorce-Lawyer-in-Love1

Divorce Lawyer in Love este un serial coreean despre doua persoane care au principii de viata total diferite, asta insemnand ca nu te-ai gandi ca ar putea fi vreodata impreuna, cu atat mai mult cu cat nu se pot intelege nici macar din postura de simpli colegi, fiind dese momentele in care s-au certat, insa care vor fi unite de singurul lor numitor comun: dragostea. Divorce Lawyer in Love a fost lansat in anul 2015, luna aprilie, si contine 18 episoade.

Divortul reprezinta o adevarata epidemie a timpurilor noastre. Cuplurile moderne nu mai au rabdarea de a discuta problemele si a incerca sa le rezolve, asa cum se intampla in trecut, ci recurg intr-o clipita la cea mai rapida cale de a scapa de ele, insa nu si cea mai buna, si anume divortul. La fel se intampla si in Coreea de Sud, tara care nu-i ocolita nici ea de problemele societatii moderne, numarul persoanelor care au trecut prin cel putin o despartire fiind destul de ridicat.

Go Cheok Hee este un avocat care cunoaste acest lucru, astfel ca decide sa isi paraseasca postul din cadrul unei firme mari de avocatura, pentru a-si infiinta un cabinet propriu, convinsa fiind de faptul ca va reusi sa aiba niste venituri insemnate de pe urma divorturilor, mai ales ca statistica nu minte. O statistica rece si dura, aproximativ o treime dintre cuplurile casatorite in prezent trecand cel putin o data in viata printr-o astfel de experienta neplacuta. Inclusiv ea, cea care-i ajuta pe altii sa divorteze, s-a despartit.

Go Cheok Hee este o persoana destul de rece si severa cu persoanele care lucreaza alaturi de ea. Doreste sa castige absolut toate cazurile care ajung pe mana ei, asa ca are nevoie langa ea de persoane pe care se poate baza.

So Jeong Woo este o astfel de persoana, fiind omul care trebuie sa aiba grija de bunul mers al cabinetului de avocatura. Chiar daca este un om de incredere, bun la toate, nu se poate spune ca-si si iubeste sefa, din contra. Considera ca acesteia i s-ar potrivi mai bine numele de “Chucky”, in loc de Cheok, deoarece se comporta precum celebra papusa, la fel de nociv, atunci cand vine vorba despre relatiile cu persoanele din jurul ei, in special cu el.

Mai mult de atat, el, spre deosebire de ea, este o persoana corecta, care nu-i de acord cu metodele ei de a lucra. Aceasta nu se ghideaza mereu doar dupa spiritul si litera legii, ci este gata de a face orice pentru a-si castiga cazurile, inclusiv sa inventeze probe. Atunci cand te joci cu focul, este foarte probabil sa te arzi, iar atunci cand nu esti corect, pana la urma tot vei fi prins, iar licenta ta de avocat va fi suspendata.

Mai departe, in urma acestor probleme si dupa o cearta cu sefa lui, So Jeong Woo paraseste cabinetul de avocatura si decide ca ar fi cazul sa devina si el avocat. Reuseste acest lucru, iar dupa trei ani de zile se reintalneste cu ea, ajungand sa lucreze iar impreuna, insa, de data aceasta, rolurile s-au inversat. Acum, el este avocatul divortat, la fel cum s-a intamplat in trecut si cu ea, iar Cheok Hee este cea care trebuie sa aiba grija de bunul mers al cabinetului de avocatura.

Un avocat, o fosta avocata si o reintalnire care va conduce inspre o frumoasa poveste de iubire.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *