DNA, Coldea si Udrea

celula inchisoare

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

M-am uitat aseara, doar pentru a ma amuza un pic, la discursul sustinut de Elena Udrea in Parlament. Nu l-am urmarit in totalitate, fiindca orice om are limitele sale, insa indeajuns de mult incat sa observ niste lucruri.

Asa cum spun americanii, am vazut acolo un fel de “drama queen”. Adica ne spunea ea cum se comit abuzuri impotriva ei si cum este ea de nedreptatita, de aproape ca ma facuse sa plang. Glumesc, fericirea mea atinsese cote maxime, atunci cand am vazut cat de mult sufera. Nu sunt vreo persoana perfecta, asa ca nu am de ce sa ma prefac in legatura cu faptul ca mi-ar parea rau de cei care ne-au distrus tara. Nu-mi pare si le doresc tot raul din lume.

Nu ne mai plimbam pe la Paris cu oameni pusi de noi in functii, pentru a ne asigura batraneti linistite? Este posibil sa ne plimbam dintr-o celula in alta si sa credem ca suntem prin Franta? Nu mai cumparam ziaristi, sa scrie frumos despre noi? Nu am reusit sa-i cumparam pe toti?

Foarte naspa! Iar mi-a curs o lacrima!

Vedeti voi, am scris anul trecut despre faptul ca premiul acordat de catre americani sefei DNA, imi pare o gluma nereusita. Asta pentru ca vedeam eu cum se merge doar pe sens unic. In ultimul timp observ ca incep sa cada si “greii” din cealalta parte, asa ca premiul parca mai capata sens.

In cazul in care pica si seful mafiei, macar sa ajunga si el pe la inchisoare un timp, promit sa scriu un articol pe blog, in care sa o laud atat pe Laura Codruta Kovesi, cat si pe generalul Coldea.

Voiculescu este vinovat si a fost pedepsit, ceea ce-i foarte bine. Voi de ce sa nu mergeti dupa el? Sunteti bolnaviori sau ce aveti? Hai, incolonarea si dupa el!

Stiu, v-ati facut legi care sa va avantajeze si nu o sa stati prea mult pe acolo, insa din puful in care traiti acum, sa ajungeti chiar si pentru cateva zile printre plosnite, este de nepretuit.

Vedeti ce frumos este sa nu fii platit de nimeni, adica sa poti sa scrii cu inima impacata, despre orice si oricine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *