Do you know Taekwondo?

Stii Taekwondo? Daca nu, te invat eu! Singura problema ar fi ca trebuie sa invat si eu, dar lasa ca rezolvam noi! Do you know Taekwondo? este un serial coreean cu si despre sportul national al Coreei, o disciplina pe cat de grea, pe atat de frumoasa. Do you know Taekwondo? a fost lansat in anul 2013, luna decembrie, si are un singur episod, deoarece face parte din categoria “drame speciale”.Do you know Taekwondo

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Do you know Taekwondo? este despre un tanar care doreste sa ajunga star de cinema, doar ca pana acum, la varsta de 29 de ani, nu a primit nici macar un singur rol mai important. Acest lucru ii este reprosat si de catre prietena sa, impreuna cu altele. Atunci cand prietena iti spune “Iubitule, trebuie sa vorbim!” pregateste-te sa fugi, deoarece in scurt timp ti se vor intampla multe lucruri rele. El nu a stiut asta, asa ca a suportat consecintele, auzind de toate din partea ei, inclusiv faptul ca nu doreste sa stea cu un ratat care nu a reusit nimic notabil pana in acel moment, deoarece sunt sanse mari sa o traga si pe ea in jos.

Fiind parasit de iubita, care nu dorea sa se scufunde odata cu el, incepe sa se gandeasca la ceea ce i s-a spus si isi da seama ca, probabil, are dreptate. Asta inseamna ca trebuie sa faca ceva, orice. Astfel, ajunge sa predea Taekwondo in cadrul liceului unde a invatat si el, fiind confundat cu un fost coleg de-al lui, ca doar poarta acelasi nume. Din pacate, numele nu te ajuta prea mult atunci cand nici tu nu stapanesti foarte bine acest sport, iar colegul tau fusese campion. Bine macar ca stie sa se apere, pentru ca va avea nevoie, deoarece unii dintre elevii acelui liceu nu sunt tocmai ascultatori, din contra.

El are probleme cu o parte dintre acestia, ea, colega lui de munca, la fel. Pentru a incerca sa le rezolve, ambii trebuie sa se implice mai mult, ca niste adevarati profesori, nu sa fuga de ele.

Atunci cand pui suflet in ceea ce faci, nu are cum sa nu-ti iasa, chiar daca nu esti cea mai indemanatica, priceputa, persoana din aceasta lume.

Do you know Taekwondo? este un serial coreean care mi-a placut foarte mult, deoarece am practicat si eu acest sport pentru o scurta perioada. Mi-ar fi placut si mai tare daca avea mai multe episoade, insa, asa cum se spune de multe ori, lucrurile bune nu vin in cantitati foarte mari, tocmai pentru a te putea bucura pe deplin de ele. Taekwondo nu este un simplu sport, ci o stare de spirit, un mod de viata. Inveti Taekwondo nu pentru a bate lumea pe strada, ci in ideea de a deveni o persoana mai echilibrata. Poti practica Taekwondo, indiferent de varsta pe care o ai, nu neaparat pentru a face sport de performanta, ci si doar in ideea de a te mentine in forma, pentru a slabi, pentru a cunoaste oameni noi si asa mai departe. Daca aveti ceva timp liber si doriti sa practicati arte martiale, va recomand cu placere Taekwondo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *