Domenii Internet premium, ieftine, de vanzare

Un domeniu web premium este o adresa Internet cat mai scurta, din cat mai putine caractere, silabe, construita intr-un mod cat mai creativ, pentru a putea fi retinuta usor de vizitatori.

Oamenii nu memoreaza nume complicate, lungi, fara o poveste in spatele lor, fara ceva care sa atraga. Din contra, astfel de domenii web sunt accesate de mult mai putini oameni, decat cele care au fost alese cu atentie.

domenii internet premium ieftine de vanzare

Nu toti oamenii sunt creativi, in ideea de a-si putea alege un domeniu web potrivit, altii nu au timp de asa ceva sau pur si simplu nu se pricep la cum ar trebui sa sune cat mai bine un astfel de nume, adica primul lucru care-ti apare in fata atunci cand te gandesti sa accesezi un site.

Atunci cand nu stii cum trebuie sa sune un domeniu web, apelezi la profesionisti. Oameni din domeniu, creativi, care analizeaza fiecare sunet, consoana, vocala, silaba, apeland atat la cunostintele personale, precum si la unelte speciale, inainte de a-ti propune un nume. 

Daca doriti sa va deschideti o afacere pe .com si aveti nevoie de un domeniu web creativ, pentru un start perfect, am cateva propuneri pentru voi:

1. OakSnap.com – Doua cuvinte reale, scurte, doua silabe. Un domeniu web usor de memorat, usor de scris, modern, fresh.

2. HubBright.com – Doua cuvinte puternice, scurte, cu impact. Doua silabe, cuvinte usor de memorat si de scris.

3. InstantWings.com – Inaltator, pentru momentele cand ai nevoie de ceva special in viata ta. Un domeniu web simpatic, pentru clipele cand esti jos si vrei sa-ti revii.

4. Vlaia.com – Un domeniu web din cinci litere, adica minim din ceea ce inca poti gasi neinregistrat la ora asta pe Internet. Toate domeniile din patru caractere au fost inregistrate cu mult timp in urma, iar cu cinci nu prea mai poti gasi ceva care sa sune bine. Foarte scurt, suna perfect, foarte usor de scris si de memorat. Un cuvant inventat, ce reprezinta acel taram inca neumblat, care se vrea a fi descoperit. 

5. Zapma.com (Vandut) – Cinci litere, nume inventat. Rapiditate, cu silabe putine. Usor de scris si de memorat. Perfect pentru un site de tehnologie.

Achizitionati acum domeniile web inca disponibile, inainte de a fi cumparate de altcineva, cu un e-mail la service@squadhelp.com, precizand domeniul Internet de care sunteti interesati.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *