Dongahn minyeo – Baby-faced Beauty

Dongahn minyeo (Baby-faced Beauty) face parte din categoria seriale coreene de comedie, unde si dragostea este prezenta, mai ales ca este la moda… sa fii designer vestimentar si sa creezi o iubire croita pe sufletul tau, una perfecta si sincera, exact asa cum crezi ca ti se cuvine. Dongahn minyeo (Baby-faced Beauty) este un serial coreean ce a fost lansat in luna mai, a anului 2011, care contine un numar total de 20 de episoade.Dongahn minyeo Baby-faced Beauty

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Ea este o persoana nu tocmai norocoasa atunci cand vine vorba despre partea financiara, pentru ca are destule probleme legate de aceasta. Si nu este vorba doar despre faptul ca nu este multumita cu salariul pe care il are, deoarece nu ii ajunge, ci are probleme si cu anumite credite bancare, pe care nu prea a putut sa le restituie la timp. Daca de bani nu prea are noroc, nici de studii superioare nu a avut, nefiind fericita de faptul ca a terminat doar liceul. Cum cele doua lucruri sunt strans legate, isi doreste sa ajunga sa le rezolve intr-o buna zi, mai ales ca munceste din greu in domeniul pe care il indrageste tare mult, sperand sa ajunga in viitorul apropiat un designer vestimentar de renume.

De cealalta parte, el s-ar parea la prima vedere ca are tot ceea ce isi doreste, deoarece provinde dintr-o familie foarte bogata, fiind mostenitorul unui restaurant faimos in Coreea de Sud. Cu toate acestea, se stie ca aparentele pot fi inselatoare si ca bogatia nu aduce intotdeauna si fericire. La fel se intampla si aici, pentru ca tanarul nu este multumit de ceea ce face in prezent si pana la urma decide ca este timpul sa se angajeze in cadrul altei companii, in ideea de a ajunge sa activeze in domeniul care ar insemna pentru acesta implinire profesionala. Asta presupune curajul de a pleca din casa parinteasca, mai ales ca dorintele sale legate de cariera pe care doreste sa o urmeze, nu se muleaza pe cele ale tatalui sau. Din nefericire pentru el, socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din targ, asa ca ajunge sa lucreze exact unde nu-si doreste, adica in sectia de moda a firmei respective. Chiar daca nu-i convine deloc situatia, o accepta, mai ales ca este un inceput si oricum nu are ce sa faca.

Avand o atitudine pozitiva, reuseste sa se descurce destul de bine in noul domeniu, fiind genul de persoana care izbuteste sa se adapteze foarte usor in orice fel de situatie. Mai mult de atat, acolo o intalneste pe ea, cea care are o fata ca de bebelus si de care ajunge sa se indragosteasca, nu inainte de a ne face pe noi sa radem datorita situatiilor cat se poate de comice prin care trec cei doi.

Dongahn minyeo (Baby-faced Beauty) este un serial coreean care contine o poveste destul de clasica, cea a iubirii dintre fata saraca dar frumoasa si barbatul chipes de bogat, insa care te atrage tocmai prin simplitatea sa si, evident, toate acele scene amuzante incluse in acesta.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *