Dorinta mea cea mai mare este de a vedea o lume mai buna

Dorinta mea cea mai mare este de a vedea o lume mai buna

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Exact asta imi doresc eu cel mai mult: o lume mai buna, din toate punctele de vedere. O lume in care poti sa speri ca nu va mai exista rautate si ca toti oamenii se vor intelege intre ei. O lume in care oamenii sa nu se mai gandeasca doar la propriile avantaje, ci sa incerce sa-i ajute si pe altii, in masura in care este posibil. O lume in care sa nu mai existe suferinta si sa nu mai vezi oameni bolnavi.

O lume plina de bunatate si de ganduri pozitive, in care sa iti fie drag sa traiesti. Fara razboaie, fara lupte duse pentru a hrani orgoliile unora. Asta imi doresc din tot sufletul meu sa se intample, daca este posibil cat mai repede. Stiu ca visez frumos, stiu ca de multe ori poate sunt mai copilaros decat ar trebui sa fiu, insa nu pot sa-mi ascund dorintele cele mai adanci.

Sunt sincer si nu o sa ma vindec de sinceritate niciodata, chiar daca mi-a adus foarte multe neplaceri pana acum si putine lucruri bune. Prefer sa fiu sincer toata viata mea, atat cat este posibil, pentru ca pana la urma sunt om si eu. Imi place sa-mi scriu gandurile pe Internet, pentru ca asa pot ajunge la oameni pe care altfel nu i-as intalni niciodata. Niste oameni care gandesc la fel ca mine sau care sunt atrasi de ideile mele.

Sunt sigur ca-s multi pe acolo care se simt atrasi de sentimentele pozitive pe care incerc sa le astern pe acest blog. Poate sunt si multi care nu gandesc la fel ca mine, insa asta nu este ceva rau. Suntem oamenii si oameni. Nu putem gandi cu totii la fel, nu putem sa fim mereu de acord cu altii, pentru ca ne-am pierde unicitatea. Conteaza mult mesajul transmis si mai conteaza cat de bine este el receptionat si digerat de catre voi. Poate cateodata gandesc destul de incalcit, de complicat, desi nu incerc sa fac asta.

Stiti voi, sunt acele situatii cand lucrurile sunt intelese doar de catre tine si prietenii tai, pentru ca ei te cunosc bine si isi dau seama la ce te referi. Se mai intampla si lucruri de acest gen, deoarece nu poti sa fii mereu cel care transmite curat un mesaj, care poate sa ajunga oriunde cu scrisul lui, pe la toata lumea. Nici nu incerc sa multumesc pe toata lumea, nici macar nu incerc sa va influentez pe toti.

Incerc sa ajung la cei care simt ca exista o apropiere intre noi, pentru ca ei sigur ma inteleg, chiar daca s-au mai ratacit pe drum si nu mai vedeau calea corecta. Tuturor ni se intampla asa ceva, pentru ca viata nu-i ca in visele si visurile mele, nu-i construita doar din lucruri pozitive. Avem cu totii parte si de multe necazuri in viata, insa problemele nu trebuie sa ne schimbe, nu trebuie sa le lasam sa faca acest lucru.

Imi doresc o lume mai buna si ma gandesc mereu la ea. Nu stiu daca voi apuca sa o vad vreodata, insa lumea mea cea plina de bunatate este undeva adanc in sufletul meu si nimeni nu poate sa se atinga de ea. Cu toate acestea, poti sa faci parte din ea, te pot lasa sa aduci si tu lucruri bune pe acolo. Doar lucruri bune.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *