Dorinte versus reusite

Dorinte versus reusite

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

De cate ori nu ti-ai dorit ceva foarte foarte mult, insa acel lucru nu s-a intamplat? Banuiesc ca de multe ori, pentru ca asa se intampla in viata, de cele mai multe ori, cand vrei ceva din tot sufletul tau, acel lucru nu se intampla si se instaleaza asupra ta o stare de dezamagire.

Sunt si situatii cand nu mai ai sperante ca se va intampla ceva ce ti-ai dorit si acel lucru se materializeaza, cand te asteptai mai putin. Situatia improbabila care tocmai s-a implinit, sa-ti aduca mai multa bucurie decat cea la care te asteptai, dar care nu a mai avut loc? Ca de obicei, adevarul este undeva la mijloc, pentru ca sunt situatii cand chiar ai nevoie de ceva si nu reusesti sa faci rost de el, deoarece tu singur nu poti si nici nimeni nu te ajuta.

Sunt cazuri in care cei din apropierea ta, care se dau drept prietenii tai, nu reactioneaza in niciun fel la strigatul tau neauzit de ajutor. Ai vrea sa le spui, dar mandria nu te lasa si te gandesti ca si daca le-ai spune, probabil nu te-ar ajuta, pentru ca asa sunt ei. De multe ori te gandesti daca acei prieteni chiar te merita.

Dorintele omului sunt mult mai multe decat reusitele, deoarece omul vrea mereu din ce in ce mai mult, insa resursele din pacate nu sunt nelimitate, de aceea trebuie sa ne bucuram mereu de ceea ce reusim sa transpunem in fapte.

La final, va doresc sa aveti o viata plina de reusite si asa cum va doriti!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *