Dovada clară că Steaua o va învinge pe Stromsgodset

Lăsând la o parte faptul că Steaua a pierdut Supercupa României la lovituri de la 11 metri, nu mi-a plăcut nici măcar jocul arătat de echipa roş’-albastră. Nu am mai văzut acea vigoare, rezistenţă, viteză, dorinţă de a câştiga,de pe vremea lui Laurenţiu Reghecampf. S-a jucat cu o viteză în minus, din partea ambelor echipe, adică un meci care poate fi catalogat în orice fel, numai frumos nu.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Cred că este prima partidă în care jucătorul meu preferat, Dodel, nu a reuşit să-şi dribleze adversarul direct, nici măcar o dată. Nu s-a mai întâmplat în trecut, indiferent că au fost meciuri din campionat, din Europa League sau Liga Campionilor. Cristi “Dodelinho” Tănase reuşea întotdeauna, cel puţin o dată, să-şi dribleze adversarul direct, că doar d-aia îmi place de el, că are glezna fină. Nu a fost să fie în meciul cu Astra.

Dacă jocul nu a fost unul tocmai strălucit, mai ales că eram şi sub influenţa partidelor de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia şi fără să vrei, tot faci comparaţie, hai să spunem că a fost doar o întâmplare, fiind primul meci oficial după stagiul de pregătire din această vară şi băieţii încă nu şi-au intrat în ritm.

Trecând peste această partidă şi privind spre viitorul foarte apropiat, mâine Steaua va juca primul meci din preliminariile Ligii Campionilor, împotriva norvegienilor de la Stromsgodset.

Stromsgodset poate părea, la prima vedere, o echipă accesibilă, însă nu este deloc aşa. Nu ştiu care mai sunt treburile pe acolo, pentru că nu am mai stat cu ochii pe fotbal ca în trecut, atunci când urmăream meciuri din campionatul Indoneziei sau cel al Chinei şi cunoşteam aproape orice echipă din primele ligi ale oricărei ţări, însă ştiu că în întrecerile din ţările nordice ale Europei, se înscriu goluri peste media celorlalte competiţii de pe continentul nostru.

Şi pentru că a mai rămas destul de puţin timp până la disputarea partidei dintre Steaua şi Stromsgodset, ţinând cont că v-am oferit foarte multe pronosticuri corecte la Campionatul Mondial de Fotbal, ar trebui să vin şi aici cu o părere despre cine cred eu că va câştiga partida.

Dacă v-am spus că nu dau pronosticuri pentru echipa favorită, Bubu a ţinut cu tot dinadinsul să vă ajute.

Pronostic Steaua – Stromsgodset: câştigă Steaua, cel puţin asta este ceea ce spune Bubu, aşa cum puteţi vedea şi în poza de mai jos.

pronostic steaua stromsgodset

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *