Dr. Frost

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Dr.-Frost

De obicei, se spune ca tocmai masina mecanicului auto nu este intretinuta asa cum ar trebui sa fie, desi acesta este priceput si-i ajuta mereu pe altii sa-si repare autoturismele. Ceva asemanator se intampla si in acest serial coreean, deoarece Dr. Frost ii ajuta mereu pe altii, prin natura meseriei pe care o are, cea de psiholog, insa ar avea si el nevoie de o mana de ajutor, pentru a incerca sa-si rezolve problemele de ordin emotional pe care le are. Dr. Frost este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2014, luna noiembrie, si care contine un numar total de 10 episoade.

Baek Nam Bong este povestea unui profesor psiholog, care a capatat porecla de “Dr. Frost” din cauza faptului ca parul sau este in totalitate alb. Nu doar parul lui pare inghetat, ci si inima, deoarece chiar daca practica o meserie care presupune scoaterea la iveala a celor mai adanci emotii, Nam Bong nu le poate simti pe ale sale. Nu stie ce inseamna simpatia fata de ceilalti, dragostea, compasiunea, din cauza faptului ca in copilarie creierul sau a avut de suferit din cauza unei traume fizice. Cu toate acestea, nu inseamna ca nu-i un psiholog bun, din contra. Este cat se poate de priceput in a-i analiza pe altii, ajutat fiind si de coeficientul sau mare de inteligenta.

Asta se si intampla la inceputul serialului, atunci cand Dr. Frost este rugat de catre colegii sai barmani, sa analizeze un cuplu ce pare sa discute in contradictoriu. Colegii lui credeau ca se intampla intr-un anumit fel toata drama acelui cuplu, insa Dr. Frost a fost de o alta parere si a avut dreptate. Ceea ce parea la inceput ca o posibila lupta intre doi rivali si femeia pe care ambii o iubesc, a reprezentat, de fapt, cearta dintre doi barbati ce erau indragostiti unul de celalalt, fara sa le pese de femeia care era la masa cu unul dintre acestia, cea care-i privea siderata. Dr. Frost a avut dreptate si de data aceasta, mai ales ca le-a analizat corect miscarile, atitudinea, ceea ce a condus inspre uimirea colegilor, care cred ca doctorul poate ghici viitorul. Acesta la explica faptul ca psihologia este o stiinta a creierului si ca nu are legatura cu ghicitorile.

Dr. Frost lucreaza in acel bar noaptea, iar ziua are o alta slujba, de doctor in cadrul unui centru de consiliere psihologica. Acolo o va intalni pe frumoasa Yoon Sung A, care-i va deveni si asistent, incercand sa-l ajute in a le oferi sfaturi cat mai bune clientilor care au probleme psihice de tot felul. Pe langa aceste indatoriri, Dr. Frost il mai ajuta si pe un politist in rezolvarea celor mai dificile cazuri pe care le are, inteligenta sa fiind cea care, de cele mai multe ori, are darul de a-i oferi lui Nam Tae Bong indiciile necesare pentru prinderea infractorilor.

Dr. Frost este un serial coreean care trateaza multe subiecte serioase, insa, asa cum era de asteptat, contine si destule momente mai putin serioase, adica unele care pot fi demne de o adevarata comedie.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *