DreamHack Romania este o competitie cu gameri grasani

dreamhack romania

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Saptamana trecuta, mi-a spus nepotul meu ca trebuie sa mergem neaparat la DreamHack. Dupa nume, am crezut ca este o competitie despre hacking si hackeri, insa nici vorba despre asa ceva, ci e o intrecere internationala a gamerilor.

In principiu, eram de acord sa merg, insa cazul in care imi parea a fi ceva interesant. Am vazut ca poti plati si prin SMS, deci totul era in regula. Cum nu-mi mai achit hostingul prin aceasta metoda, se tot strange credit acolo, care trebuie consumat cumva.

Inainte de a merge undeva, trebuie sa vad eu singur despre ce este vorba, asa ca am intrat pe YouTube si am aruncat o privire scurta pe videoclipurile de la DreamHack din anii precedenti.

Treaba arata destul de in regula: multe calculatoare, tot felul de jocuri, concerte, lasere, muzica buna si fete care sareau, pentru ca aveau de ce sa sara.

Din pacate, tot ceea ce era frumos nu a durat foarte mult, pentru ca videoclipul respectiv nu era din Romania, ci Suedia. Ma miram eu sa organizam lucruri atat de tari, iar lumea sa stie sa se distreze cu aderata. Noi, nu prea stim sa ne distram.

Dupa, m-am uitat si la DreamHack Romania si am vazut o multime de baieti, grasuti, asa cum le sta bine gamerilor, iar distractia parca lipsea cu desavarsire. Erau niste gameri in devenire, care mergeau sa ceara autografe unor gameri vestiti, dar pe care eu nu-i stiu.

M-a lamurit nepotul repede ca sunt niste gameri foarte cunoscuti, care au nu stiu cate sute de mii de “subscraibari”.

Pai si ce joaca?

Jocul ala!

Evident ca habar nu am despre ce era jocul respectiv, caruia nu i-am retinut nici macar numele.

Nu-i mai stiu pe gamerii din trecut, care multi dintre ei s-au retras si nici nu mai cunosc jocurile zilelor noastre, pentru ca nu ma joc.

Singurul joc, pe care il mai jucam inainte, si care nu a reusit niciodata sa ma plictiseasca a fost Counter-Strike, insa nici pe acesta nu-l mai practic de destul timp.

Astfel, vazand ca nu prea am de ce sa merg, deoarece nici macar nu aveam ce sa filmez, nu am mers.

Ca o fi fost mai bine anul acesta, din punctul de vedere al distractiei oferite de eveniment, habar nu am, insa ceea ce am vazut in anii trecuti, in Romania, nu m-a incantat absolut deloc.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *