Duet

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

duet

Impresionant, emotionant, miscator, trist! Duet este unul dintre cele mai bune seriale coreene pe care le-am vazut, interpretat de actori de nota zece, despre cum problemele dintre Coreea de Sud si Coreea de Nord afecteaza vietile oamenilor care au ales sa mearga pe acelasi drum. Oamenii nu au rabdare unii cu altii, fiindca au pus intre ei prapastii care nu ar trebui sa existe, cu atat mai mult cu cat discutam despre acelasi popor. Duet a fost lansat in anul 2014, luna august, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

In societate este un om respectat de catre cei care ii asculta discursurile critice la adresa Coreei de Nord. Batranul profesor sustine aceste cuvantari de multi ani de zile, fiind numerosi cei care il asculta si il apreciaza. Cu toate ca atunci cand se afla in sala, in fata lor, doreste sa ii fie ascultat cuvantul, nu la fel se intampla si cand sustinatorii acestuia vor sa discute personal cu el. Asta pentru ca-i o persoana singuratica. Nu doreste sa aiba pe nimeni langa el, suportandu-i cu greu chiar si pe cei care ii sunt de mare ajutor, cum ar fi soferul si menajera.

A uitat de mult timp sa se mai bucure si nici macar nu mai poate zambi, chiar daca ar vrea, deoarece decesul sotiei sale, pe vremea cand fiul acestuia era foarte mic, i-a provocat paralizie faciala. Fiul sau ramasese singura persoana care il facea sa zambeasca si care-i putea citi zambetul in ochi. Baiatul acestuia a incetat sa mai existe pentru el in momentul in care a decis sa se casatoreasca impreuna cu o femeie care a fugit din Coreea de Nord. Nu a inteles niciodata de ce a trebuit sa-si ia de nevasta o nord-coreeana care mai are si un copil. I-ar fi iertat mult lucruri, asa cum s-a intamplat atunci cand i-a nesocotit cuvantul si in loc sa aleaga medicina a mers catre teologie, insa ceea ce a facut acum i se pare prea mult, mai ales ca este impotriva a ceea ce el a sustinut toata viata.

Din acel moment nu a mai vrut sa-si vada fiul. Nu a dorit nici macar sa participe la inmormantarea acestuia, dupa ce fiul sau si-a pierdut viata in urma unui accident.

In continuare, viata singuratica a acestuia este intrerupta de aparitia sotiei fiului, care-i insarcinata si are nevoie de ajutor financiar, atat pentru copilul care va veni in curand pe lume, cat si pentru fata ei. El nici nu vrea sa auda de ea, reprosandu-i ca nici macar nu crede ca a ramas insarcinata cu fiul lui. Ea il ameninta ca se va duce si va povesti totul presei, daca nu o ajuta, asa ca acesta nu are incotro si o primeste in casa sa.

Chiar daca acum locuiesc impreuna, nimic nu este usor cand ai de a face cu bunicul care tuna, fulgera si sparge totul in calea sa.

Oare va putea acesta sa treaca peste tot ceea ce nu a putut pana atunci si sa-si ajute rudele asa cum ar trebui, invatand sa zambeasca iar, sau va ramane pentru totdeauna bunicul morocanos si nemilos?

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *