East of Eden

East of Eden este un serial coreean de actiune, in care dorinta de razbunare este mai presus de orice, deoarece se considera ca aceasta poate fi o cale de a repara injustitiile trecutului. Asta pana iti dai seama ca in loc sa te razbuni pe cel care ti-a produs rau, iti versi nervii chiar pe fratele tau. East of Eden a fost lansat in anul 2008, luna august, si contine un numar total de 56 de episoade.East-of-Eden

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Actiunea din East of Eden incepe in jurul anului 1960, atunci cand dorinta unui barbat de a deveni din ce in ce mai puternic din punct de vedere financiar, a condus inspre drame dintre cele mai grave, care si-au pus amprenta asupra destinelor membrilor a doua familii. Barbatul respectiv este directorul general al unei mine de carbuni, insa nu se multumeste doar cu aceasta functie, ci doreste sa devina mostenitorul ei. Nimeni si nimic nu-i poate sta in cale, mai ales ca este genul acela de om care poate trece peste orice atunci cand isi doreste ceva. Nu poate exista o alta rezolvare, in afara de cea pe care el o doreste. Este in stare de orice, chiar si de crima, daca cineva ar indrazni sa-i stea in cale.

Asa se intampla si atunci cand un muncitor care lupta pentru drepturile celorlalti angajati (un fel de lider sindical) ii pune in pericol planurile. Nu accepta acest lucru si decide ca-i mai bine sa-l omoare. Intre timp, se indragosteste foarte repede de o asistenta medicala, pe care o abandoneaza la fel de rapid. O miscare cum nu se poate mai gresita, pentru ca in momentul in care atat sotia lui, cat si a liderului sindical pe care tocmai l-a ucis, se pregatesc se nasca, infirmiera sedusa si abandonata se hotaraste sa se razbune pe acesta si schimba copiii intre ei. Nimeni, in afara de ea, nu stie despre ceea ce tocmai a facut.

Astfel, el ajunge sa-l creasca pe baiatul celui pe care l-a omorat, iar fiul lui este crescut de catre familia liderului sindical. Familie in care mai exista un baiat, mai mare, care vrea sa se razbune pe cel care i-a distrus familia. Totul pana in momentul in care afla ca fratele sau cel mic, pe care il iubeste atat de mult, este de fapt fiul celui care i-a curmat viata tatalui sau si ca adevaratul sau frate a fost crescut de criminal, fara sa stie.

Oare va mai putea acesta sa se razbune pe omul ale carui actiuni au condus inspre nefericirea familiei lui si, eventual, pe fratele lui mai mic, despre care acum a aflat ca nu-i este ruda, sau vestea pe care tocmai a primit-o il va face sa se razgandeasca?

East of Eden este un serial coreean in care observi cel mai bine ca absolut orice fapta are si consecinte. Unele bune, iar altele, precum in acest serial coreean, dintre cele mai rele. Astfel, actiunile unora care nu au gandit prea mult in momentul in care le-au infaptuit, pot avea efecte nu doar asupra persoanelor implicate direct, ci si a mult mai multor persoane din jurul lor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *