Elena Udrea nu va ajunge niciodată preşedintele României

Este cât se poate de clar faptul că Elena Udrea nu va ajunge niciodată preşedintele României. Poate să viseze, poate să se dea peste cap, însă realitatea este chiar în faţă şi aceasta spune că Elena Udrea nu va elena udrea sanse presedintieajunge niciodată să ocupe cea mai înaltă funcţie în stat.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Se spune că oamenii au o singură certitudine în viaţă, în rest, toate lucrurile sunt la voia întâmplării, a norocului, a destinului, a hazardului. Eu spun că pe lângă acel lucru de care suntem siguri cu toţii, şi anume că existenţa noastră pe Pământ este una temporară, ne mai putem baza pe ceva: pe faptul că Elena Udrea nu va ajunge niciodată preşedintele României.

Nu afirm acest lucru pentru că aş fi misogin, deoarece nu sunt. Chiar consider că ar fi bine să avem într-o zi şi o femeie preşedinte, deoarece ar aduce un aer nou, de prospeţime, unei funcţii dominate de către bărbaţi. O femeie preşedinte, însă una care să aibă un trecut impecabil, să fie un bun diplomat şi, în general, o persoană căreia să îi poţi oferi votul tău cu toată încrederea. Asta înseamnă o femeie care a intrat în politică pe uşa din faţă, una care nici măcar să nu poată fi bănuită că ar fi săvârşit fapte ilegale, unele de natură să aducă ani de a rândul prejudicii imense ţării noastre. Mi-aş dori o astfel de femeie preşedinte, care să apere interesele României şi ale românilor, fie că vorbim despre cei din interiorul ţării sau din afară.

Nu o să mă leg nici de faptul că Elena Udrea este “blondă”, aşa cum spun unii, nici de viaţa personală a acesteia. Îmi pare o persoană destul de inteligentă, una care poate susţine un discurs decent. Pentru a înţelege ce spun, încercaţi să faceţi o comparaţie între discursul ei politic şi cel al lui Klaus Iohannis. Evident, lucrurile sunt de partea ei, dacă este să vorbim despre aşa ceva. Vedeţi voi, nu din cauza faptului că nu ar fi o persoană inteligentă nu o văd niciodată ajună în postura de a ocupa funcţia de preşedinte al României, ci din alte motive. Nici măcar din cauza vieţii sale private, care nu mă interesează mai sus de nivelul unor glume nevinovate, ci fiindcă aceasta are un trecut politic destul de negativ, unul care nu va fi uitat prea curând de către români.

Unii spun că românii uită repede. Ei bine, românii au luat lecitină în ultimul timp şi nu pot uita prea curând ceea ce a reprezentat Elena Udrea în politica românească.

Elena Udrea nu este cea care vrea să pară în campanie, adică vreo persoană nouă în politică, una care vine cu forţe proaspete pentru a pune umărul la bunăstarea naţiunii. Nu este cea care foloseşte tot felul de formule pretenţioase, trendy, pentru a încerca să pară că face parte din tineretul acestei ţări. Mi-a picat faţa când am auzit că la nu ştiu ce eveniment al partidului său, a făcut un “flash mob”. Prima dată am râs de m-am rostogolit, după care mi-am dat seama că toată situaţia chiar ar fi una destul de comică, dacă nu ar fi tristă. Pe semne că Elena Udrea s-a uitat prea mult la filmul Step Up 4 şi de acolo a învăţat expresii noi.

Elena Udrea nu-i nici tinerica la modă, cea care vrea să pară, nici vreo persoană nou venită în această lume a politicii româneşti.

Este tot ea, cea care a făcut atât de mult rău ţării noastre, pentru atât de mulţi ani, împreună cu gaşca din care face / a făcut parte. Oamenii nu vor uita prea curând ceea ce a însemnat guvernarea PDL pentru România şi cum aceasta în loc să ne împingă înspre un viitor mai bun, ne-a dus în urmă cu mulţi ani de zile. Oamenii nu îi vor uita niciodată pe cei care au participat activ la situaţia grea în care se regăseşte ţara noastră.

Cel mai important, românii nu îi vor uita niciodată pe cei care le-au tăiat salariile şi pensiile, adică banii necesari supravieţuirii. Mulţi români au rate, datorii, iar acei bani au reprezentat limita dintre a mai putea să trăieşti sau nu. Unii au cedat şi s-au sinucis. Evident, nu asta este calea, însă din nişte oameni perfect normali, au ajuns unii care nu au mai putut vedea vreo ieşire din toată situaţia grea în care au ajuns. Cine va fi tras la răspundere pentru toţi tinerii care şi-au pus capăt zilelor, fiindcă nu au mai putut să-şi plătească datoriile?

Şi când îi vezi pe toţi aceşti politicieni care au pus umărul din greu la necazurile românilor, cum zâmbesc ei prin campanii şi par nişte persoane pure şi inocente, te apucă sila.

Personal, mă simt umilit de candidatura Elenei Udrea. Nu de dreptul ei de a candida, pentru că el nu poate fi pus în discuţie, ci de decizia ei de a proceda astfel.

Şi revin la ceea ce am scris la începutul acestui articol, că Elena Udrea nu va ajunge niciodată preşedintele României. Este o realitate, o stare de fapt.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *