Este foarte usor sa treci de la dragoste la drama

Este foarte usor sa treci de la dragoste la drama

Dragostea se poate transforma foarte usor in drama, daca oamenii nu au grija de ea, daca nu o intretin asa cum trebuie si daca nu o hranesc neincetat. Dragostea are nevoie de multa grija pentru a ramane la fel de puternica precum a fost la inceput, altfel incepe sa se stinga, incepe sa moara.

Dragostea este cel mai frumos sentiment pe care oamenii il pot experimenta, tocmai acesta fiind si motivul pentru care este atat de cautata. Cu totii avem nevoie de dragoste, insa de o dragoste sincera, pura, nu una falsa, care se poate transforma foarte usor in drama. Drama apare atunci cand noi aflam ca cealalta persoana nu simte o dragoste la fel de mare pentru noi, cum simtim noi pentru ea.

Drama poate sa apara si atunci cand doua inimi se iubesc, insa se despart din cauza orgoliilor prea mari sau a faptului ca nu stiu ce sa faca atunci cand sunt situatii care pun dragostea la incercare. Drama apare atunci cand noi nu stim sa pretuim dragostea, fiindca nu avem grija de ea, iar atunci cand o pierdem, incepem sa fim depresivi si sa simtim ca toata lumea s-a prabusit in jurul nostru.

Drama apare si atunci cand dragostea incepe sa dispara in cazul ambilor parteneri, fiindca cei doi au ajuns sa nu o mai pretuiasca, din acest motiv ajungandu-se la tot felul de lucruri negative. Drama, cand vine vorba de dragoste, poate sa apara din orice motiv, daca nu suntem suficient de maturi incat sa stim cum sa tratam orice situatie pe care o intalnim. Pentru a nu avea parte de drame in viata noastra, trebuie sa stim sa tratam dragostea cu respect, sa o primim in viata noastra ca pe cel mai minunat lucru si sa o oferim si altora, pentru a putea fi gustata de toata lumea. Dragostea este valabila si cand vorbim de alte persoane, nu ma refer doar la dragostea dintre doi iubiti.

Trebuie sa invatam sa iubim tot ceea ce exista pe acest Pamant, pentru ca numai asa putem schimba caractere si oameni, iar, pana la urma, tot noi vom beneficia de aceasta dragoste, pentru ca ea se va intoarce asupra noastra precum un bumerang. Oferi dragoste, primesti dragoste. Oferi lucruri negative, primesti lucruri negative. Ceea ce tu oferi, aia si primesti, de cele mai multe ori.

Dragostea se poate transforma in drama, atunci cand oamenii uita de ea. Uitarea este unul dintre cele mai mari pacate pe care le putem face, pentru ca uitarea inseamna ca ne intoarcem spatele de la dragoste, ca nu ne mai intereseaza de ea. Daca uitam de dragoste, apare si drama, pentru ca in lipsa dragostei norii incep sa apara deasupra oamenilor si sa intunece orice raza de soare pe care acestia ar putea sa o primeasca atunci cand iubesc.

Dragostea nu trebuie nici uitata, nici luata in ras, ci trebuie pretuita si pastrata vie in amintirile si sufletul nostru. Cu totii avem nevoie de dragoste, nu de drama, pentru ca dragostea ne face sa spunem ca suntem alti oameni, ca tot ceea ce poate exista rau in jurul nostru, va disparea.

Ne dorim sa primim dragoste si vrem sa oferim dragoste, pentru ca stim ca numai asa vom fi fericiti. Secretul unei vieti cat mai frumoase si cat mai pline de lucruri pozitive, este dragostea. O dragoste sincera, bazata doar pe sentimente, nu pe interese sau pe bani.

Sper sa purtati cu totii in suflet o dragoste cat mai adevarata, una care sa va poarte doar inspre lucruri bune.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *