Este momentul sa ne trezim din somnul ce a pus stapanire pe noi

Este momentul sa ne trezim din somnul ce a pus stapanire pe noi

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Este timpul sa ne trezim si sa realizam ca in jurul nostru sunt foarte multe lucruri frumoase, pe care nu le bagam in seama, din diferite motive. De multe ori suntem intr-o stare de somnolenta, pentru ca viata ne invata sa fim de o asa natura, pentru ca societatea in care traim ne obliga la o astfel de abordare a problemelor.

Acea rutina zilnica pe care suntem nevoiti sa o ducem la capat in fiecare zi, risca sa ne amorteasca simturile si sa ne faca sa nu mai ne dam seama ca dormim de prea mult timp si ca este timpul sa ne trezim. Este cazul sa ne trezim, pentru ca daca nu o facem chiar acum, acest somn al vietii in care am intrat, poate fi foarte daunator atat pentru noi, cat si pentru persoanele din jurul nostru.

Acel somn care ne amorteste simturile si care ne face sa devenim din ce in ce mai indiferenti in legatura cu tot ceea ce se intampla pe langa noi, ne transforma din niste oameni cu bune si cu rele, in niste persoane care pot fi catalogate drept masinarii. Nu ne place sa fim doar niste roboti si nu trebuie sa ajungem sa fim catalogati asa. Ne place sa fim unici, sa realizam cat mai multe lucruri noi, sa simtim sa nu am trait degeaba pe Pamant. Este timpul sa ne trezim si sa facem tot ceea ce ne dorim noi, nu ceea ce doresc altii. Trebuie sa invatam sa aducem utilul cu placutul impreuna, pentru a putea sa spunem ca traim o viata de care suntem multumiti. Aceasta multumire vine din faptul ca am incetat sa mai dormim si ca ne-am trezit.

Ca am incetat doar sa trecem prin aceasta viata precum niste gaste prin apa, ci am inceput sa simtim tot ceea ce ne inconjoara si sa gustam din seva acestor lucruri minunate. Este timpul sa ne trezim, pentru ca altfel anii vor trece pe langa noi si vom ajunge sa regretam ca nu mai avem timp sa facem toate acele lucruri pe care nu le-am indeplinit atunci cand am fost mai tineri, fiindca am dormit acel somn care nu ne-a adus prea multe satisfactii, din contra. Este timpul sa ne trezim, pentru ca altfel vom ajunge sa fim nemultumiti de persoana noastra, de faptul ca nu am stiut cum sa ne conducem viata si ca am ajuns sa avem regrete, unele pentru care poate fi mult prea tarziu pentru a le mai indrepta.

Este timpul sa ne trezim si sa vedem ca viata de langa noi este una minunata, insa prea putin sau deloc remarcata de catre noi. Aceasta stare de somnolenta bolnavicioasa, ne poate impinge doar inspre lucruri negative. De multe ori nu ne dam seama ca ne aflam in acea stare, pana nu ne spune cineva, asa cum incerc sa scriu si eu pe aici.

Sunt multe situatiile, cand chiar daca ne avertizeaza cineva ca trebuie sa incepem sa ne trezim, nu vrem sa ascultam de acele sfaturi si incercam sa ne inchidem intr-o carapace pe care noi o consideram destul de protectoare, incat sa ne ducem in continuare ceea ce noi credem ca este o viata frumoasa si perfecta. Abia cand ajungi sa gusti din adevaratul fruct al lumii, incepi sa realizezi cat de mult timp ai pierdut pentru ca nu ai stiut sa asculti de niste sfaturi venite din partea unor oameni care iti voiau binele.

Sper sa fi reusit sa va fac sa va treziti, daca nu cumva deja ati facut acest lucru.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *