Esti un om foarte puternic

Esti un om foarte puternic

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Esti un om foarte puternic! Asta trebuie sa repeti in fiecare zi, pentru ca numai asa iti cladesti, incetul cu incetul, siguranta ca vorbele tale se intalnesc cu adevaratul. Esti un om puternic, deoarece puterea vine din interiorul tau si daca tu doresti sa realizezi ceva, chiar daca la inceput acel lucru poate parea mult prea greu de ajuns la el, in timp si cu foarte multa ambitie, poti sa-ti duci planul la indeplinire. Esti un om foarte puternic, pentru ca toate necazurile prin care ai fost nevoit sa treci in viata, nu au reusit sa te rapuna sau sa te schimbe, ba mai mult, ai ramas acelasi om calm si bland si oamenilor le place sa-si petreaca timpul in preajma ta, deoarece le oferi sfaturi pretioase, acumulate de-a lungul anilor, sfaturi care te fac sa pari un om intelept in ochii lor. Esti un om foarte puternic, deoarece mereu ai crezut ca se poate mai bine decat este in prezent. Mereu ai incercat si ai facut tot ceea ce tine de tine, pentru a schimba lucrurile, pentru a le da un plus de valoare si pentru a progresa. Esti un om puternic pentru ca ii iubesti pe ceilalti oameni, pentru ca rautatea nu a pus stapanire pe sufletul tau si nici nu te-ai inchis in propria persoana, ajungand sa nu-ti mai pese de nimic. Tie iti pasa de ceilalti oameni si le doresti tot binele din lume, chiar daca multi dintre ei nu au procedat la fel cu tine, atunci cand aveai si tu nevoie de mai mult ajutor decat ai primit, pentru a putea sa treci peste momentele mai putin grele, care vin in viata oricui.

Esti un om puternic, pentru ca si altii te considera puternic. Este important ceea ce credem noi despre propria persoana, dar si ce cred altii despre noi. Daca ai ajuns sa fii respectat de catre toata lumea, atunci te poti considera un om norocos si bogat, deoarece si altii au ajuns sa-ti recunoasca valoarea, cea care pana nu demult era considerata nu tocmai un lucru de luat in seama. Esti un om puternic, pentru ca ai ales sa fii asa. Nu ai vrut sa fii un las sau un incompetent, ci ti-ai dorit mai mult de la viata, de la existenta ta, ajungand sa fii un om pe care altii isi pot pune baza si la care apeleaza cu multa incredere, atunci cand au si ei de dus la capat un proiect. Esti un om puternic, deoarece nu esti superficial, ci unul complex. In tine stau o sumedenie de lucruri bune, care ies la suprafata cu fiecare ocazie. Esti un om puternic, deoarece viata te-a invatat ca trebuie sa fii asa, altfel nu ai nicio sansa de reusita. Victoria, gloria, este a celor puternici, a celor care cred ca se poate, nu a celor slabi si neindemanatici, care nu au incercat in viata lor nimic si care spera ca totul sa le vina din senin si ei sa nu miste un deget pentru a schimba lucrurile. Esti un om puternic, pentru ca asta esti. Este definitia cea mai buna, atunci cand oamenii fac referire la tine si nu o spun cu frica, ci cu foarte multa consideratie si respect.

Va doresc tuturor sa fiti niste oameni puternici, care fac doar bine in viata lor si niciodata nu infaptuiesc lucruri negative.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *