Europa şi Champions League play-off

complexul sportiv steaua

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Play-off Liga Campionilor:

Steaua Bucureşti – Ludogoreţ Razgrad: tur: 19.08.2014 – retur: 26.08.2014

Steaua nu a mai avut noroc de această dată, picând cu adversarul cel mai greu dintre formaţiile pe care le putea întâlni în play-off-ul Ligii Campionilor, asta după ce Legia Varşovia a fost exclusă din cea mai importantă competiţie europeană, din cauza faptului că a folosit un jucător care nu avea drept de joc.

În turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua a trecut fără mari probleme fotbalistice de kazahii de la Aktobe, poate doar unele legate de accidentări, din cauza jocului extrem de dur al echipei din Kazahstan.

De cealaltă parte, bulgarii de la Ludogoreţ au reuşit să elimine echipa Partizan Belgrad, în turul 3 , semn că nu sunt tocmai o echipă de care să treci uşor, chiar dacă nu au fost cap de serie la această tragere la sorţi. Le spun bulgari, chiar dacă în formula lor de start găseşti mai mulţi jucători din Brazilia sau Olanda, decât din ţara vecină. Asta înseamnă că proprietarul lor a investit ceva bani în echipă.

Steaua şi Ludogoreţ s-au mai întâlnit într-un meci amical, disputat în această vară, pe care bulgarii l-au câştigat cu 4-2, însă meciurile de pregătire nu pot fi luate în seamă, mai ales că m-am uitat la evoluţia adversarilor noştri şi nu pot spune că jucătorii lor sunt peste ai noştri, ca valoare.

Evident, bulgarii sunt cu mult peste Aktobe, însă eu am încredere în echipa mea de suflet, că va reuşi să ajungă în grupele celei mai importante competiţii fotbalistice europene intercluburi.

Pronostic Steaua Bucureşti – Ludogoreţ Razgrad: se califică Steaua.

Play-off Europa League:

indicator giurgiu ploiesti

Olympique Lyon – Astra Giurgiu: tur: 21.08.2014 – retur: 28.08.2014

Astra chiar nu a avut nici un pic de noroc la această tragere la sorţi, picând cu unul dintre cei mai grei adversari pe care îi putea întâlni. Până acum, echipa din Giurgiu a evoluat foarte bine şi s-a calificat lejer în play-off-ul Europa League, însă cred că aici se opreşte, din păcate, drumul european al Astrei.

Olympique Lyon este o nucă prea tare de spart, nu numai pentru Astra, ci pentru orice echipă din ţara noastră, inclusiv Steaua.

Astra mai are şanse doar pur teoretice de a ajunge în grupele Europa League, iar eu nu cred că se va întâmpla acest lucru.

Pronostic Olympique Lyon – Astra Giurgiu: se califică Olympique Lyon.

Petrolul Ploieşti – Dinamo Zagreb: tur: 21.08.2014 – retur: 28.08.2014

Nici despre Petrolul nu se poate spune că a avut prea multă şansă atunci când soarta i-a hărăzit drept adversar echipa croată Dinamo Zagreb, dar, spre deosebire de Astra, care nu cred că are vreo şansă, cei din Ploieşti încă pot spera la o calificare în grupele Europa League. Spun asta, gândindu-mă la jocul bun pe care Petrolul l-a arătat până acum în Europa.

De cealaltă parte, Dinamo Zagreb a ajuns în play-off-ul Europa League, după ce a fost eliminată din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, de către danezii de la Aalborg.

Pronostic Petrolul Ploieşti – Dinamo Zagreb: se califică Petrolul Ploieşti.

Nu a fost o zi bună pentru formaţiile noastre, în ceea ce priveşte echipele pe care le vor avea acestea drept adversari, dar eu cred că putem merge cu două echipe în grupe. Evident, Steaua are şansele cele mai mari de a se califica, însă şi Petrolul poate face acest lucru, cu multă dăruire şi ceva noroc.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *