Ex-Girlfriend Club

 

Ex-Girlfriend-Club

Ex-Girlfriend Club este o comedie romantica, despre ceea ce se intampla atunci cand incepi sa scrii despre fostele relatii, iar acestea revin dintr-o data, iar, in viata ta. Se spune ca barbatii adevarati nu discuta niciodata in public despre fostele relatii. El nu doar ca incalca aceasta regula, ci duce discutiile la un nou nivel. Ceea pe parea pentru el un adevarat succes, se va transforma foarte repede intr-un cosmar, atunci cand „fostele” incep sa faca iar parte din viata lui. Ex-Girlfriend Club este un serial coreean care a fost lansat in anul 2015, luna mai, si contine un numar total de 12 episoade.

Bang Myeong Soo este un artist coreean care povesteste intamplari din viata de zi cu zi, apeland la coloratele benzi desenate. „Colorate” si la propriu si la figurat, deoarece intamplarile desenate de catre acesta au legatura cu el, cu viata personala a acestuia. S-a gandit ca ar fi bine sa incerce sa scrie despre fostele sale relatii, fiindca oamenii ar fi atrasi de intamplarile prin care acesta a trecut, mai ales daca le va povesti cu lux de amanunte. Nu s-a inselat, cel putin din punctul de vedere al succesului de care se vor bucura benzile sale desenate, insa totul vine cu un pret, mai ales cand alegi sa-ti faci publica viata privata si sa dezvalui lucruri care nu te privesc doar pe tine, ci si pe altii.

Deocamdata nu-i pasa de astfel de momente, deoarece inca nu a avut parte de ele, insa acest lucru se va intampla atunci cand o companie decide sa realizeze un film bazat pe desenele sale.

Producatorul acestui film nu este nimeni altcineva decat o fosta prietena de-a sa. Nu una dintre cele trei despre care deja a scris, ci una careia ii este teama sa nu fie inclusa si ea in povestioarele sale. A acceptat sa produca acel film, deoarece compania acesteia are mari probleme financiare. De-a lungul timpului a invatat ca trebuie sa faca multe compromisuri in ceea ce priveste meseria ei, mai ales ca pana acum a lucrat cu multe persoane care nu au fost intotdeauna tocmai asa cum trebuie. Si acum trebuie sa rabde multe lucruri, tinand cont ca va avea de a face cu fostele prietene ale fostului ei iubit. Ca doar despre ele este filmul si trebuie sa fie si acestea prezente in el. Daca fostul ei prieten este o persoana dificila, fostele lui iubite sunt infinit mai rele decat acesta. Asta inseamna ca iar trebuie sa lase de la ea, sa taca si sa asculte pentru a isi putea duce la bun sfarsit proiectul, altfel lucrurile nu vor arata prea bine.

Ex-Girlfriend Club este o comedioara interesanta, cel putin in ceea ce priveste episoadele aparute pana la aceasta data, cu multe rasturnari de situatie, povesti de iubire incurcate si foste relatii despre care se discuta nu la trecut, ci la prezent. Nimic nu poate fi simplu atunci cand vine vorba despre fostele relatii, mai ales ca intre timp s-au intamplat atat de multe lucruri in vietile personale ale celor implicate in aceasta poveste incalcita.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *