Exact cum ziceam de calitatea serviciilor

De obicei, daca trece vreun e-mail nedorit de filtrul anti-spam din cPanel, am eu grija destul de rapid de el. Rar se intampla sa mai dea gres SpamAssassin, insa nu-i nimic de nerezolvat.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

In cazul ofertelor din IT, de obicei doar le sterg, daca nu par suficient de atractive pentru a fi citite sau nu am starea de spirit necesara pentru a face acest lucru.

Din cand in cand, ma mai uit si eu pe ofertele de design web, sa mai vad chestii frumoase si noi pe acolo.

Asa am deschis si e-mailul de mai jos.

nu stie cum se numesc tehnologiile

Am zambit destul de repede, nu pentru ca am observat acea culoare verde si o adresa de Gmail, semn clar de 2017, ci datorita tehnologiilor folosite.

Chiar de la primul punct, esti anuntat ca sunt experti in “Ruby and rails”. Probabil, Ruby este vreo fata din tara aia, care si-a pus un nume fandosit si vine cu trenul, chestia cealalta pe care incercau ei sa o pomeneasca poarta titulatura de “Ruby on Rails”.

Un mic detaliu, ca tot rubin e.

Alta treaba: daca oamenii aia de la WordPress au dorit sa se numeasca asa platforma pe care o folosesc si eu, la fel o scrii si tu. Nu “wordpress” sau in alt fel. Sunt tipicar, iar scrisul ingrijit conteaza mult, mai ales cand trimiti oferte de colaborare.

Daca as fi un pic rautacios, as zice ca POS-ul de la punctul trei vine de la altceva, nu de la “Point of Sale”.

Scrisul gresit si neingrijit inseamna probleme, nu doar in legatura cu tara respectiva, ci peste tot. Nu au cum sa te ajute prea mult, daca ei nu stiu cum se numesc tehnologiile pe care le folosesc. Sunt atat de experti, incat le-au uitat.

Cam asa iti vor face si tie site-ul: cu bani putini si lucruri gresite.

Trag toate preturile din IT in jos, insa macar de ar face lucruri calitative. As lucra si eu cu ei, daca s-ar intampla asa. Poate ca sunt si oameni buni pe acolo, insa pana ii gasesti…

Uite de asta nu vreau eu sa colaborez cu acestia. Si nu doar cu ei, ci sunt oameni din multe tari care procedeaza la fel: Pakistan, Banglades si altele din zona aia.

Cand discutam despre design web, firmele mari de la noi chiar scriu ingrijit, iar agentiile web complete au oameni angajati in toate sectoarele, asa ca nu sunt nevoite sa lucreze cu persoane din alte tari. Mare grija la acest aspect, fiindca zici ca lucrezi cu romani si te trezesti tot cu oameni din tarile de mai sus!

Daca nu vrei sa dai bani multi in acest domeniu, mergi pe site-urile de liber-profesionisti si cauti persoane din tara noastra, din Statele Unite, Marea Britanie, Germania etc Tot asa, mare grija: oamenii s-au prins ca sunt unii care nu doresc sa colaboreze cu ei, asa ca si-au schimbat tara. Ii detectezi atunci cand porti discutii cu ei in engleza, fiindca au o engleza stricata.

Daca lucrezi cu ei, se intampla ca in poza de mai jos, adica te asezi singur pe calea ferata si vine trenul supraincarcat peste tine.

vine si te ia trenul in bot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *