Exista mult intuneric in vietile oamenilor

Exista mult intuneric in vietile oamenilor

Intunericul face parte din viata oamenilor, la fel cum soarele este si el prezent in multe clipe ale vietii noastre. Intunericul este reprezentat de acele momente negative din viata oamenilor, atunci cand acestia cred ca nimic bun nu mai poate exista pe Pamant si ca totul a devenit mult prea negru in existenta lor.

Acest intuneric pe care il simt oamenii, este dat de faptul ca problemele nu intarzie sa apara in viata nimanui, indiferent de cum se numeste acea persoana sau ce functie are. Oricum te-ai numit, oricati bani ai avea, nu poti scapa de probleme, poate doar sa le mai indulcesti. Problemele apar in viata oricui si, odata cu ele, si intunericul din viata oamenilor. Pe multe dintre aceste probleme poti sa le eviti, pe altele nu ai cum. Ele fac parte din viata noastra, a tuturor.

Ideea este ca trebuie sa fim mereu pregatiti pentru ele, sa nu le lasam sa ne ia prin surprindere sau sa ne intunece viata. Daca aceste probleme vin peste noi ca un bumerang, atunci totul poate fi pierdut, mai ales ca oamenii au tendinta sa se sperie usor, sa intre in panica din cauza acestor probleme si sa se inchida in interiorul lor, toate aceste evenimente reprezentand un mediu propice pentru depresii. Nu trebuie sa lasam intunericul sa patrunda in viata, in inima, in sufletul si in fiinta noastra.

Nu trebuie sa lasam acest intuneric sa ne patrunda nici pe noi, nici pe alti oameni. Daca noua ne este bine si ii vedem pe altii cuprinse de probleme, trebuie sa-i ajutam in masura in care putem, pentru ca si noi cand vom intampina astfel de lucruri negative, ne vom dori sa ne ajute altii. Intunericul din viata oamenilor este reprezentat de toate evenimentele negative din viata acestora, cele care reusesc sa puna stapanire pe fizicul si psihicul lor.

Trebuie sa aratam mereu ca suntem niste persoane puternice in fata oricarui necaz si ca nu ne vom lasa influentati de nimic din ceea ce nu-i potrivit pentru noi. Noi suntem niste oameni puternici, unii care nu se apleaca la prima rafala de vant si nici nu inceteaza sa spere ca maine va fi mai bine.

Atitudinea pozitiva, speranta si alte lucruri de acest fel, ne imping in fata si alunga tot intunericul din viata noastra, a oamenilor peste care vremurile rele au inceput sa apara. Nu trebuie sa renuntam niciodata, nu trebuie sa ne dam batuti, fiindca doar lasii fac asta.

Noi nu suntem nici lasi si nici nu ne este frica de ceea ce viitorul poate sa ne aduca, pentru ca noi putem trece peste orice probleme, putem invinge intunericul care incearca sa ne acapareze viata. Noi putem face orice, atat timp cat ne dorim. Dorinta, ambitia, seriozitatea sunt niste valori ce pot sa ne conduca inspre un viitor fara prea multi nori negri deasupra noastra. Nu inceta niciodata sa speri, fiindca maine, cu siguranta, va fi mai bine.

Va doresc tuturor sa nu aveti parte de nori negri deasupra voastra, nici de intuneric in viata voastra, ci doar de lucruri pozitive, de multa dragoste si orice va face voua placere mai mult! Va doresc asta atat voua, cat si apropiatilor vostri, fie ca discutam despre familie sau prieteni.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *