Falling for Innocence

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Falling-for-Innocence

Falling for Innocence este o drama romantica, despre un tanar care trece prin mai multe transformari de-a lungul vietii, in ceea ce priveste personalitatea sa, multe dintre acestea negative, din cauza situatiilor tragice la care acesta este nevoit sa asiste, insa care va reusi sa se schimbe in bine pana la urma, tot in urma unui eveniment major, si sa realizeze ca iubirea poate vindeca orice rana. Falling for Innocence este un serial coreean care a fost lansat in anul 2015, luna aprilie, si care contine un numar total de 16 episoade. Falling for Innocence mai este cunoscut si sub denumirea de “Fall in Love with Soon Jung”.

Falling for Innocence este povestea unui tanar a carui viata s-a transformat dintr-o data, si nu in bine, dupa decesul tatalui sau, directorul general al unei companii importante din Coreea de Sud. Dupa ce a murit, tatal sau a fost acuzat de delapidare, in mod fals, fapt care a condus inspre decizia mamei acestuia de a se sinucide. O familie distrusa de dorinta unora de a conduce destinele companiei respective, in special cea a unchiului sau, care a devenit noul director general al acesteia.

Imediat dupa aceste evenimente tragice pentru familia sa, Kang Min Ho a fost fortat si el sa paraseasca acea companie, insa nu inainte de a jura sa se razbune pe cei care si-au batut joc atat de el, cat si de persoanele dragi lui. Astfel, din tanarul echilibrat si linistit, a devenit o persoana rece, care nu se poate gandi la altceva in afara de razbunare. O razbunare care trebuie sa fie rapida, deoarece nu are prea mult timp la dispozitie, din cauza faptului ca sufera de aceeasi boala de inima care i-a rapus si tatal. Medicii i-au spus ca mai are de trait in jur de o luna de zile, iar sansele sale de a primi o noua inima, in urma unui transplant, sunt minime, deoarece grupa acestuia de sange este una rara. S-a impacat cu gandul ca nu mai are mult de trait si ca isi va revedea parintii in curand, insa nu fara a-i razbuna. Asa a ajuns sa o cunoasca pe ea, pe Kim Soon Jung.

Soon Jung este secretara celui care ocupa in mod nemeritat locul tatalui acestuia, a unchiului sau. Soon Jung a mostenit meseria de la mama sa, care a fost secretara tatalui lui Min Ho. Este genul acela de persoana serioasa, devotata meseriei si frumusica. Felul ei de a fi i-a atras atentia lui Min Ho, insa Soon Jung este logodita cu un politist, de ea mai fiind indragostit in secret si un prieten din copilarie.

Printr-un concurs de imprejurari, Min Ho o convinge pe Soon Jung sa lucreze alaturi de el, iar logodnicul acesteia isi pierde viata intr-un accident de masina, inima lui fiind cea care il va salva de la moarte pe cel care nu mai avea nici o speranta de a trai. Nu doar ca il va salva, ci il va si schimba ca om, devenind o persoana mult mai buna, una care se va apropia din ce in ce mai mult de Soon Jung, pana la dragoste nemaifiind decat un mic pas.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *