Fated to Love You

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Fated-to-Love-You

Cineva este pus acolo special si pentru tine, sa te iubeasca. Iti este sortit. Cum arata, cum gandeste, cum se comporta, cum se imbraca si asa mai departe, nu se stie, dar sigur exista. Poate ca va fi o persoana asa cum ti-ai imaginat tu ca va fi, insa este posibil si sa fie una despre care ai crede ca nu ar putea fi niciodata alaturi de tine. Fated to Love You este un serial coreean despre o dragoste de o noapte, stropita cu mult alcool, care se transforma intr-o casatorie si o iubire pentru totdeauna. Fated to Love You a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si contine un numar total de 20 de episoade.

El este singurul mostenitor al unui imperiu al produselor pentru ingrijirea parului. Un om cat se poate de devotat persoanelor de care ii pasa, insa, in acelasi timp si un tip destul de arogant, egoist si lipsit de sentimente fata de toti ceilalti oameni. Prietena sa este o balerina care ar fi trebuit sa-i devina sotie de mult timp, insa aceasta a ales, deocamdata, cariera in locul rolului de nevasta. Chiar daca sunt impreuna de sase ani de zile, ea considera ca vor avea timp si sa se casatoreasca, dupa ce va deveni celebra. Nu reuseste acest lucru, dupa care se intoarce din New York in Coreea de Sud, ca mai apoi sa plece din nou. Cand revine iar, de aceasta data definitiv, va avea o surpriza destul de neplacuta in ceea ce priveste casatoria ei, pe care o considera sigura, ca si facuta. Va avea o surpriza mare, deoarece intre povestea lor de dragoste apare ea.

Ea nu provine dintr-o familie bogata, asa cum se intampla cu el, ci este o simpla secretara a unui cabinet de avocatura. O persoana care munceste mult si care nu-si poate refuza colegii atunci cand acestia ii solicita sa le rezolve si lor ceea ce au de facut. Din cauza acestui lucru a si primit porecla de „Posteaza-l”. Este o femeie obisnuita, nu din cale afara de aratoasa, insa genul acela de persoana buna la suflet, sincera si usor naiva.

El si ea ajung sa traiasca o aventura de o noapte, pe fondul consumului excesiv de alcool, la capatul careia aceasta ramane gravida.

El nu pare din cale afara de fericit la auzul vestii, mai ales ca o casatorie pe nepusa masa, cu o persoana despre care nu stie prea multe lucruri, nu-i tocmai ceea ce si-a dorit de la viata. Cu toate acestea, cei doi incep sa petreaca mai mult timp impreuna, sa se cunoasca mai bine si pana la urma el isi da seama ca ea nu-i chiar atat de nepotrivita pentru a-i deveni sotie, asa cum considera la inceput. In plus, nu mai este chiar atat de mult timp si copilul lor va veni pe lume, asta insemnand ca doreste sa fie un tata responsabil fata de acesta.

Chiar daca cei doi incep sa se indragosteasca unul de celalalt, nu sunt singuri in aceasta lume, multi fiind cei care nu vad cu ochi buni relatia lor.

Fated to Love You este un serial coreean care imbina comedia cu dragostea, pentru a scoate la inveala, intr-un mod cat mai placut, intamplari care se petrec destul de frecvent in lumea reala. Greseli de o noapte, asumate si judecate asa cum trebuie, pentru a nu avea nimeni de suferit de pe urma lor.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *