FCSB sau Steaua Bucuresti?

galerie steaua

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

FCSB inseamna, evident, Fotbal Club Steaua Bucuresti.

Inainte de treaba cu generalii, vedeam mai peste tot comentarii cu si despre “FCSB”, scrise de catre unii dintre suporterii echipei. Era la moda, era “cool” sa scrii “FCSB”. Foarte bine, cu toate ca eu am scris intotdeauna despre “Steaua”. Am inteles, daca asa le place unora… treaba lor. Tot despre Steaua era vorba.

Acum ca Steaua se numeste FCSB, nu mai este misto sa scrii FCSB, ca nu mai este cool. In plus, ca de ce se numeste FCSB si nu Steaua. De parca ar fi cineva din cadrul clubului de vina ca niste generali s-au trezit sa ceara ei tot felul de lucruri. S-au trezit, au cerut si justitia le-a dat. Hotararea trebuie respectata, ca suntem stat de drept. Cel putin asa se zice.

Ca-mi place sau nu-mi place noua stema, ca prefer mai mult Steaua si mai putin FCSB, desi, repet, inseamna acelasi lucru, eu stiu ca tot despre echipa mea este vorba. Despre fix aceeasi formatie.

Deciziile judecatoresti trebuie respectate, insa ele nu pot hotari si asupra sentimentelor mele.

Eu nu tin cu proprietarul echipei, care astazi poate sa fie Gigi Becali, maine altcineva, daca acesta vinde clubul. Eu tin cu echipa, iar echipa cea veche este doar una, fie ca se numeste Steaua, fie ca se numeste FCSB.

Cred ca toate discutiile astea despre Steaua sau FCSB, despre denumiri, steme si alte asemenea lucruri care conduc inspre cearta, sunt inutile, atat timp cat nu se prea putea altfel.

Pe mine ma intereseaza, mai degraba, jocul Stelei din retur. Un joc fara Sanmartean, adica si mai putin spectaculos.

Cred ca astea sunt adevaratele discutii, nu o situatie creata de unii care nu vor binele Stelei, menita sa inflameze spiritele in randul suporterilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *