Feast of the Gods

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Feast-of-the-Gods

Feast of the Gods este un serial coreean despre arta de a gati, care aduce impreuna oameni pasionati de aceasta. Oameni ale caror destine se intersecteaza mai mult decat si-ar dori acestia si mai departe de pasiunea lor comuna, bucataria. Feast of the Gods a fost lansat in anul 2012, luna februarie, si contine un numar total de 32 de episoade.

Feast of the Gods este povestea unei fete care a pierdut tot ceea ce avea, in urma unui accident si care doreste sa se intoarca acolo unde ii este locul, loc luat de alta persoana. S-a pierdut de familia ei in urma cu zece ani de zile, pe vremea cand avea doar patru ani, atunci cand a cazut de pe puntea unui vas, impreuna cu o femeie care dorea sa se sinucida din cauza faptului ca suferea de cancer in stadiu terminal. Tot in acea noapte si mama acesteia a incercat sa se sinucida, dupa ce sotul ii spusese ca doreste sa divorteze. Evenimentele de pe vasul de croaziera au avut dupa ce mama ei reusise sa castige postul de bucatar-sef al celui mai bun restaurant traditional coreean, dupa ce s-a pregatit pentru concursul respectiv mai bine de cinsprezece ani de zile.

Astfel, ea a cazut in apa si ai ei au crezut ca a murit, insa a fost salvata de catre o familie de tarani de pe insula Jeju. De atunci, viata ei a fost una cu bune si cu rele, insa a devenit de nesuportat in momentul in care mama adoptiva a murit, ea fiind nevoita sa locuiasca in continuare cu tatal ei adoptiv, un om pasionat de jocuri de noroc, bautura si scandal.

De cealalta parte, locul ei a fost luat de catre fata a carei mama s-a sinucis deoarece era bolnava, in momentul in care mama acesteia, care incercase si ea sa-si ia viata, a fugit din spital si a gasit-o singura pe strada, plangand. Astfel, in loc sa fie ea cea care locuieste alaturi de familie, incercand sa invete tainele gatitului de la mama ei, este alta persoana.

Situatia incepe sa se schimbe si sa reintre in normal, atunci cand aceasta decide sa participe la concursul in urma caruia ar trebui desemnat urmatorul conducator al bucatariei renumitului restaurant. Singura problema ar fi ca putini stiu ceea ce s-a petrecut cu zece ani in urma, insa, spre norocul ei, de ciudata situatie a aflat, din intamplare, si o persoana care ii este alaturi.

Cea care ocupa nemeritat locul ei in prezent, va incerca sa faca orice ii sta in putinta pentru a nu o lasa sa-si recastige locul in familie, alaturi de tatal ei, unul dintre putinii oameni care stiu ceea ce s-a petrecut in trecut.

Feast of the Gods este un serial coreean despre cum si o meserie atat de frumoasa se poate transforma in subiect de disputa si chiar adevarate tragedii, care isi pot lasa amprentele mult timp asupa celor care au parte de ele, atunci cand oamenii nu stiu sa se opreasca din goana lor dupa faima, bani si pozitie sociala.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *