Febra de a trece peste pasi

Febra de a trece peste pasi

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Cu totii ne dorim sa ajungem in varf cat mai repede si daca se poate sa sarim anumiti pasi care ar trebui urmati pana la a detine o pozitie superioara. Nu avem rabdare pentru nimic in lumea asta si parca totul se misca uneori prea incet, in comparatie cu ambitiile si dorintele noastre. Vrem sa ajungem acolo acolo unde ne dorim, la rezultatul vrut de noi, daca se poate cu viteza luminii, cu efort cat mai putin si obstacole minime. Ne dorim sa infigem steagul din varful muntelui vietii primii, sa doboram recorduri pe care nimeni nu a reusit, sa fim cei mai buni dintre cei mai buni, sa fim experti in orice si oricand, cuvantul nostru sa fie litera de lege si vocea sa ne fie auzita si ascultata de fiecare data cand rostim un cuvant. Omul este ambitios prin natura lui si vrea sa fie numarul unu, ca nimeni altul in aceasta lume.

De multe ori este bine sa ne grabim sa ajungem acolo unde vrem noi, unde simturile noastre ne spun ca trebuie sa ne indreptam, insa cu alte ocazii graba strica treaba si putem sa stricam tot ceea ce pana atunci am cladit, daca nu ne calculam bine pasii si nu avem o strategie clara care sa ne asigure faptul ca sosim cu bine la finalul incercarilor noastre. Rabdarea este o virtute uriasa a omului si trebuie sa apelam la ea de cat mai multe ori, pentru a ajunge sa avem succes, indiferent de ceea ce inseamna acest lucru, pentru fiecare dintre noi.

Este bine sa ne urmarim tinta cu mare atentie si sa urmam fiecare pas, fara a sari peste ei, pentru a fi siguri ca finalul este exact cum ni l-am inchipui noi, ca este unul perfect si care o sa ne dea cu singuranta satisfactia unei munci bine facute si de durata.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *