Felix Rache este amuzant

Felix Rache

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Imi plac oamenii inteligenti si daca acestia mai sunt si amuzanti, cu atat mai bine. Felix Rache pare atat inteligent, cat si amuzant. Spun ca “pare”, pentru ca nu l-am vazut de prea multe ori, astfel incat sa pot afirma cu siguranta ca asa si este, ca nu-i doar vreo falsa impresie.

Prima data l-am vazut nu cu foarte mult timp in urma, intr-o inregistrare a unei emisiuni de pe Realitatea TV. Chiar daca in ea erau mai multi invitati, l-am remarcat pe Felix Rache pentru umorul sau fin si cum nu retinusem numele acestuia, am revenit la inceputul emisiunii, pentru a vedea cum il cheama.

Stiu ca acum are o emisiune pe la Antena 3, pe care tot incerc de ceva timp sa o vad si inca nu am reusit. Nu stiu daca poti gasi pe Internet inregistrarile emisiunilor sale, nu stiu la ce ora si cand are emisiunea, insa pana la urma tot o sa vad una.

De asemenea, am observat ca are blog si am intrat pe el de cateva ori, fiindca am vazut ca face misto de regim, ceea ce este cat se poate de in regula, din punctul meu de vedere. Din pacate, de ceva vreme, pe oricare articol ai intra pe blogul lui, da eroare si nu poti sa-l citesti. Se intampla asa, probabil, pentru ca a umblat la permalinkuri. Stiu ca am avut si eu problema asta, pe serverul de acasa, cel de teste, si am rezolvat-o activand mod_rewrite in Apache. Oare el nu vede si, cine stie, sa incerce sa rezolve problema?

Lasand blogul la o parte, am inteles ca este prieten cu Mircea Badea. Nu ar strica daca i-ar mai imprumuta si lui din umorul pe care il are si i-ar lua din rautate.

Share it on:
TwitterFacebook

One Comment

  1. e panarama de om! eu nu-l suport!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *