Femeile in varsta si infricosatoarele tehnici moderne de infrumusetare

Daca esti barbat si timpul incepe sa te prinda din urma, nu prea ai ce face, deoarece parul incepe sa albeasca, barba la fel, mai si chelesti un pic, apar ridurile, burta isi face si ea prezenta si asa mai departe. Iti arati varsta din plin, daca inca esti barbat si nu ai plecat pe partea cealalta.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

In cazul femeilor in varsta, exista vopsea de par pentru parul alb si un machiaj modern care te poate lasa cu gura cascata. Daca mai si merge pe la sala, mai face si unele operatii estetice, rezultatele sunt si mai spectaculoase. Inainte nu vedeai asa ceva, insa acum sunt unele femei care au 50-60 de ani si arata mai bine decat unele de 20, iar chestia asta, recunosc, ma sperie.

Ma sperie pentru ca tu stii ca varsta nu iarta pe nimeni si chiar daca apelezi la toate tehnicile moderne de infrumusetare, interiorul tot erodat este. Asa cum apa sapa in stanca si o macina, cu timpul, la fel si varsta inaintata inseamna ca nu mai poti fi o adolescenta.

Daca a arata bine nu-i un lucru rau, sa te comporti la 60 ca si cum nu ai fi implinit 20, este grav. Ma uit cu uimire la unele astfel de “domnisoare” in varsta, care flirteaza cu tinerei, se cred importante si pretioase, la o varsta la care femeile sanatoase isi plimba nepotii prin parc.

Femeile in varsta si infricosatoarele tehnici moderne de infrumusetare

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *