Fericirea din ochii mei

Fericirea din ochii mei

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Astazi m-am trezit tare bucuros si cu o buna dispozitie excelenta, chiar daca nu am un motiv anume pentru aceasta stare. Imi vine sa rad si chiar zambesc in acest moment cand scriu, imi vine sa strig de fericire, doresc sa ajut pe toata lumea sa se simta la fel de bine precum ma simt eu in acest moment. Nu stiu ce anume a declansat aceasta stare de fericire, insa cert este ca nu mai doresc sa plece. Doresc sa fiu bucuros si fericit tot timpul, fara necazuri, fara tristete, fara lucruri negative.

Desi afara este frig, au aparut si cateva raze de soare care contribuie si ele la starea mea de bine. Visez cu ochii deschisi si plutesc spre zari nebanuite, unde curge numai lapte si miere. Acolo unde ma duce gandul meu, totul este inconjurat de petale roz de trandafiri, este cald si rautatea nu-si poate face simtita prezenta. Fericirea din ochii mei poate fi resimtita de catre toti cei care ma inconjoara. Ma gandesc la faptul ca pot sa le transmit si lor aceasta stare de bine, ca pot sa-i fac si pe ei fericiti.

Aceasta fericire de care am parte in momentele de fata, ma face sa-mi treaca un fior prin tot corpul. Este un fior al fericirii, unul benefic pentru mine si pe care nu-l doresc a se opri vreodata. Nici nu vreau sa ma gandesc la momentul cand aceasta stare va lua sfarsit, chiar daca stiu ca se va intampla, deoarece doresc sa savurez clipa pe indelete, sa am parte din plin de aceasta stare.

Sper ca am reusit sa va transmit si voua foarte multa fericire si clipe de liniste sufleteasca, deoarece stiu ca meritati!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *