Fetele isi numara fostii iubiti precum creste porumbul in Siberia: 1 la 50

Fetele isi numara fostii iubiti precum creste porumbul in Siberia: 1 la 50

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Cu ceva timp in urma, circulam destul de des prin Piata Unirii, impreuna cu un prieten.

La unul dintre magazinele de haine din Unirii lucra o amica a prietenului meu. O cunoasteam si eu, insa ei doi erau mai apropiati.

Daca tot treceam amandoi prin zona, discutam mereu cu ea, in afara magazinului, acolo unde iesea la o pauza de tigara, pentru ca acolo lucrau suficiente fete, inca sa faca fata numarului mare de clienti pe care astfel de magazine situate bine ii au.

Fata, o tipa dezghetata la minte, ne povestea tot felul de lucruri. Printre altele, ne spunea si ca a fost la munte cu fiul patronului, iar o colega de-a ei direct cu seful

De aici am retinut ca este bine sa fii patron sau fiu de patron.

Colega ei era o tipa tinerica, zambareata, creola, foarte simpatica si care avea prieten.

Ma amuzam mereu cand vedeam ca prietenul ei o asteapta in fiecare zi in fata magazinului, ca nu cumva sa se ia de ea golanii cand pleaca de la munca, nestiind ca frumoasa lui prietena i-o suge batranului ei sef pana il deshidrateaza. Se inverzise saracul om la fata, de zici ca era Hulk.

Desigur, dupa ce si-au tras-o, seful ei incepuse sa se poarte cu aceasta foarte urat. Aviz amatoarelor de relatii cu sefii.

Trecand peste asta, prietenul meu a intrebat-o pe amica noastra cati prieteni a avut pana acum. Ea i-a raspuns ca trei: ala, ala si celalalt.

– Pai nu ti-ai tras-o si cu X, ca el asa mi-a zis?

– Asa a zis el?

– Da.

– Daca asa a zis el, inseamna ca asa zic si eu.

– Asta inseamna ca ai avut patru prieteni, nu trei.

– Da…

Am observat treaba asta de multe ori: fetelor le este deosebit de jena sa rosteasca numarul corect de prieteni avuti in trecut. Este oarecum de inteles, pentru ca daca la baieti este o lauda sa ai cat mai multe, in cazul fetelor se intampla exact invers, existand marea teama de a fi numite curve.

De asta multe dintre ele isi numarul fostii iubiti exact asa cum creste si porumbul in Siberia: unu la cincizeci de metri sau unu la cincizeci de fosti.

Daca in cazul amicelor le mai intrebi cati au fost, in cazul prietenelor nu faci asta, insa sunt cazuri cand iti spun ele.

Si-ti zic tot asa: „Tu esti cel de-al doilea prieten al meu. Stiu, suna trist”.

Sau si mai rau: „Esti primul meu iubit, insa am facut exercitii multe si s-a rupt singur”.

Astea nu mai sunt lucruri de lauda, ci par mai mult pacaleli, iar cu femei care te pacalesc sau macar incearca, nu prea este bine sa ai de a face.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *