First Birthday

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

First Birthday

Ceea ce a inceput ca o veritabila comedie, a continuat intr-un mod chinuitor de dureros si s-a sfarsit oarecum tragic. Multe amintiri, reprosuri, gelozie, alcool, scandal. First Birthday este un serial coreean despre cum oamenii se pot transforma in animale atunci cand sunt ajutati de mult prea mult alcool, scotand la iveala cele mai urate trasaturi de caracter pe care le au. First Birthday a fost lansat in anul 2014, luna februarie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

First Birthday este povestea unei familii care se pregateste sa sarbatoreasca prima zi de nastere a celui de-al doilea copil. Totul trebuie pregatit cat mai bine, asa ca ea si-a chemat fostele colege de scoala pentru a o ajuta. Una dintre ele este mai serioasa si chiar ii ofera o mana de ajutor, pe cand cealalta, o tipa mai plinuta, nu stie decat sa se planga de orice. Si sa barfeasca despre faptul ca la petrecere va veni si o femeie care a fost cea mai buna prietena a gazdei, care ar fi fost si ea indragostita de actualul sot al acesteia.

Pe langa prietenele ei, la petrecere au fost invitati si fostii lui colegi, pentru a fi sabatorita ziua de nastere asa cum trebuie, cu cat ma multa lume. In scurt timp, ceea ce ar fi trebuit sa fie o adevarata sarbatoare se transforma in discutii aprinse, pe diverse teme, alcoolul fiind cel care le intretine. Astfel, cei prezenti incep sa-si aduca aminte de tot felul de lucruri negative, mai vechi sau mai noi, pentru a se ataca unii pe altii.

Un fost coleg este bogat si, astfel, incep discutii legate de bani, mai ales ca gazdele nu stau tocmai bine din acest punct de vedere, una dintre prietenele ei este divortata si ajunge subiect de barfa pentru cei prezenti, alt coleg doreste sa isi promoveze solutia de curatat vase, insa sfarseste prin a o bea, si, daca toate astea nu erau de ajuns, el incepe sa tipe la sotia lui pentru ca nu mai au bere, acesta fiind doar punctul de start al unor lucruri si mai rele.

Si cum cearta era in toi, apare si fosta colega, prietena lor din timpul studentiei, care asista la niste scene foarte urate, intre el si ea.

In continuare, apar la iveala si mai multe secrete din viata celor doi, atunci cand prietena lor cea mai buna isi aduce aminte ca l-a rugat sa o lase in pace pe cea care acum ii este nevasta, tocmai pentru ca ea o iubea. Acesta a fost si motivul pentru care a ales sa plece din tara sa, pentru ca oamenii de acolo nu o intelegeau si nu ii respectau dreptul de a trai asa cum crede ea de cuviinta.

Mai departe, certurile se transforma in lucruri si mai tragice, atunci cand cei implicati nu se pot opri la timpul potrivit.

First Birthday este un serial coreean care putea fi o comedie foarte buna, daca nu interveneau toate acele drame nesfarsite, prelungite la maxim.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *