For Her Son

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

For-Her-Son

For Her Son este un serial coreean de actiune, despre intamplarile prin care trebuie sa treaca o femeie care provine din Coreea de Nord, pentru a nu pune in pericol viata fiului ei. For Her Son a fost lansat in anul 2011, luna decembrie, si contine un numar total de 4 episoade, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

For Her Son este povestea unei femei care se vede nevoita sa-si paraseasca tara, Coreea de Nord, pentru a merge in Coreea de Sud, din cauza a ceea ce s-a intamplat in urma cu zece ani de zile. Atunci, aceasta s-a indragostit de un barbat care tocmai ajunsese in Coreea de Nord, s-a casatorit cu acesta, daruindu-i si un fiu. Imediat dupa aceste evenimente, sotul ei a parasit-o si s-a intors in Coreea de Sud. Ceea ce nu stia ea era ca sotul ei fusese intr-o misiune acolo, fiind agent secret.

Dupa ce acesta a plecat, nu doar ca a fost nevoita sa-si creasca singura fiul, ci a trebuit sa indure si pedepsele regimului de acolo, care a considerat ca se face vinovata de faptele sotului ei si a trimis-o intr-un lagar de munca.

In continuare, aceasta a fost instruita pentru a deveni si ea spion, in ideea de a merge in Coreea de Sud si de a-si aduce sotul inapoi. Evident, nu a fost convinsa cu vorba buna, ci sub amenintarea ca fiul ei, care este tinut ostatic de catre autoritatile nord-coreene, va fi omorat daca nu va proceda dupa cum i se spune. Astfel, aceasta a ajuns in Coreea de Sud si asa l-a cunoscut pe el.

El este un politist care-si creste singur fiul, deoarece si-a pierdut sotia in urma cu zece ani de zile. Intr-o zi, aflandu-se impreuna cu fiul sau la un mic restaurant de cartier, acesta incepe sa discute cu el despre treburile casnice si ca au nevoie de ajutor. Auzind ca ar avea nevoie de o menajera, proprietarul localului respectiv ii propune sa angajeze o persoana pe care o cunoaste el, spunandu-i ca aceasta are experienta si se va descurca de minune. Politistul nostru nici nu vrea sa auda de asa ceva, pana cand in local intra chiar femeia despre care ii spusese seful restaurantului. Atunci cand afla ca despre ea este vorba, se indragosteste de aceasta pe loc si accepta sa-i devina menajera. Ceea ce nu stie el este ca noua lui menajera este chiar femeia obligata de catre autoritatile din Coreea de Nord sa devina agent secret, altfel fiul ei va fi omorat. Nu doar ea este spion al acelei tari, ci si proprietarul restaurantului, plasarea ei in casa politistului facand parte dintr-un plan secret, foarte bine pus la punct. Acestia vor sa obtina cat mai multe informatii de la politist, care sa-i ajute sa-si indeplineasca misiunea cu succes.

For Her Son, care mai este cunoscut si sub denumirea de „For the Sake of Son”, este un serial coreean destule de interesant, care trateaza, printre altele, un subiect destul de sensibil, cel al relatiilor dintre Coreea de Sud si Coreea de Nord.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *