Fotografia zilei: Magazin cu traducere creativa in engleza

Un nene foarte bogat, daca mi-as aduce aminte cum se numea v-as spune, zisese ca daca ar fi sa ajunga sarac iar si ar avea doar zece dolari, cu doi dintre acestia ar cumpara creioane si pe ceilalti opt i-ar investi in promovarea lor. Vorbe de duh, din partea unor oameni instariti, care se plictisesc si mai scot cate una, din cand in cand.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Chiar si asa, omul mai stia el cate ceva, ca nu ajunsese bogat fara sa-l duca mintea, sa aiba si un pic de noroc: publicitatea este importanta. De la firme mari, care investesc zeci de milioane anual in publicitate, pana la magazine mai mici, care incearca sa isi promoveze produsele asa cum pot, cu totii stiu ca este hotarator pentru profit felul in care stii sa te vinzi.

La fel si magazinul de mai jos, care are preturi de zona buna a Bucurestiului, insa macar a stiut sa vina cu un anunt pe acolo, cat de cat creativ si amuzant, ce te face sa te gandesti la el.

Fiind zona cu multi potentiali clienti din afara Romaniei, oamenii s-au gandit ca-i nevoie sa adauge un anunt in limba noastra cea de toate zilele, pe care sa-l traduca si in engleza. O engleza mai speciala, mai creativa, care m-a facut sa zambesc instant, deoarece sunt o persoana vesela, ce intelege foarte bine umorul special, aplicat acolo unde si cand trebuie.

Daca nu stiti cum sa traduceti din romana in engleza, cat mai bine, puteti afla aici: “Da, avem tigari” il traduci si interpretezi in engleza “Ies, ui hev sigarets”. Mai adaugi si vreo doua smiley-uri, pentru oamenii aia care nu zambesc nici macar la un film cu Melissa Mccarthy si te-ai scos.

Poza haioasa a zilei: “Da, avem tigari” tradus “Ies, ui hev sigarets”.

magazin poza haioasa cu traducere in engleza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *