Frigul poate ingheta pentru scurt timp dragostea

Frigul poate ingheta pentru scurt timp dragostea

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Atunci cand este frig, oamenii nu mai au dispozitia necesara pentru a face nimic. Nu se mai gandesc nici macar la iubire, pentru ca frigul alunga chiar si acest sentiment nobil. Iubirea are nevoie de caldura, in primul rand sufleteasca si mai apoi fizica. Cand este foarte frig, nici dragostea nu-si mai poate face loc atat de usor in vietile oamenilor.

Frigul este inamicul dragostei, as putea spune. Chiar si asa, atunci cand ajungem intr-un loc plin de caldura si primitor, cum ar fi casa noastra, gandurile ni se reintorc la dragoste. Frigul poate captura dragostea doar atunci cand ne aflam pe langa el, nu atunci cand ne indepartam de acesta. Frigul se opreste la usa casei noastre, acolo unde ne recapatam dragostea si puteam sa gandim iar limpede la ceea ce avem de facut in continuare, inclusiv la dragoste.

Oamenii nu pot gandi clar atunci cand este frig, pentru ca nimic nu mai este confortabil atunci cand temperatura este destul de scazuta. Nu ne place frigul, pentru ca el ne ingheata simturile si ne face sa nu ne mai comportam asa cum procedam in mod obisnuit. Frigul ingheata sperantele, ingheata dragostea. De asta avem nevoie de caldura, o caldura care sa ne fie aproape mereu si sa ne protejeze de vremurile reci. Nu cred ca exista cineva care sa iubeasca frigul mai mult de o iesire afara cu prietenii, doar pentru cateva ore. Nu suntem facuti pentru a rezista in frig prea mult timp, nu avem aceasta capacitate.

Chiar si asa, atunci cand iesim din temperatura care ne face sa ne comportam altfel si ajungem iar la caldura, incepem sa ne dezghetam mintea si sa ne gandim iar la lucruri pozitive. Imi place sa privesc pe geam in timp ce afara este frig, stiind ca eu stau la caldura si acest anotimp rece nu se poate atinge de fiinta mea. Imi place sa stiu ca este o bariera intre mine si acel frig care nu-mi place deloc.

Desigur, sunt anumite momente cand pot sa-l suport pentru cateva ore, unele pentru ca sunt fortat sa plec de acasa, unele pentru ca vreau eu sa fac acest lucru. Asta atunci cand trebuie sa plec in fiecare dimineata de acasa, aici vorbind de lucrurile fortate si atunci cand vin sarbatorile de iarna si imi place frigul pentru cateva ore, imi place zapada.

Zapada este ceva minunat, care imi aduce aminte de copilarile, de momentele cand eram vesel. Acea veselie sincera, de copil, pe care incepi sa o uiti atunci cand devii adult. Imi place zapada din preajma sarbatorilor de iarna, asa cum incepe sa-mi placa frigul, un pic, tot atunci. Astept cu nerabdare aceste sarbatori de iarna, cu bucurie si fericire in suflet, ca de fiecare data. Vreau sa ma bucur de ele, vreau sa le simt si sa fac parte din ele. Vreau sa le ador si ele sa ma binecuvanteze cu a lor caldura.

Iubirea in vremurile reci nu inceteaza niciodata, pentru ca si daca nu prea este posibila atunci cand este foarte frig si noi ne aflam in acea atmosfera rece, imediat ne revenim atunci cand ne intoarcem la caldura. Caldura aduce iubire si bucurie, la fel cum zapada sarbatorilor de iarna ne face sa ne simtim la fel de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *