Ganduri chiar inainte de frumosul Craciun

Ganduri chiar inainte de frumosul Craciun

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Mai sunt putine clipe si vine Craciunul peste mine. L-am asteptat atat de mult, la fel cum fac in fiecare an. Imi plac sarbatorile de iarna, chiar daca nu sunt din cale afara de religios. Este acea atmosfera placuta cand copiii vin la usa ta sa-ti cante colinde si te fac un pic mai fericit cu ale lor glasuri sincere si bucuroase. Sarbatorile de iarna sunt pline de bucurie si de ganduri bune, asa cum ar trebui sa avem pe tot parcursul anului.

Din pacate, nu se intampla chiar asa. Lumea nu este la fel de fericita tot timpul, la fel de generoasa in ganduri si trairi sau fata de ceilalti. Ne place sa fim mai buni doar atunci cand avem anumite motive de bucurie, asa cum ar fi sarbatorile de iarna, atunci cand ne casatorim, cand trecem un examen si asa mai departe.

Cred ca ar trebui sa invatam sa fim bucurosi tot timpul, pentru ca doar asa putem spune ca suntem niste persoane bune cu adevarat. Nu trebuie sa avem un motiv anume pentru a fi fericiti, ci trebuie sa fim. Chiar si asa, este bine ca oamenii simt bucuria in preajma sarbatorilor de iarna, iar acum ma refer la Craciun, pentru ca el va fi primul. Anul Nou mai are de asteptat cateva zile si vom trece in 2015, atunci cand sper sa se intample si mai multe lucruri pozitive decat in 2014.

Mereu ne dorim de la noul an sa fie mai bun decat celalalt si mereu uitam sa fim recunoscatori pentru ceea ce am trait nu cu mult timp in urma. Singurul lucru de care imi pare rau in legatura cu acest Craciun, este acela ca nu a nins. Imi doream atat de mult sa ninga, sa fie totul in jur alb si frumos. Parca nici nu este Craciun fara ninsoare. Cu toate astea, o sa incerc sa-mi imaginez ca este ninsoare, pentru ca nu se poate altfel. Imi place zapada de Craciun si anul acesta nu voi avea parte de ea, din pacate.

Ador ninsoarea, ador tot ceea ce este alb si pur. Parca o simt rece in mana si imi aduce aminte de vremea cand eram copil si ma bateam cu ceilalti copii cu bulgari de zapada. Ninge in sufletul meu si totul este fix asa cum vreau eu sa fie, chiar daca realitatea spune altceva. Nu conteaza realitatea, conteaza ceea ce credem noi si ceea ce ne dorim cu adevarat, atat timp cat acele lucruri sunt unele frumoase, pozitive. Si sunt frumoase. Zapada este frumoasa, Craciunul este frumos, sarbatorile de iarna sunt superbe si pline de bucurie.

Nu prea vezi oameni tristi zilele astea si daca vezi, trebuie sa-i ajuti sa nu mai fie asa. Trebuie sa incerci sa faci cumva sa fie si pentru ei bine, atat cat poti. Sa fim mai buni, inseamna sa fim atenti si la nevoile celorlalti, nu doar la ale noastre. Daca unii nu sunt fericiti si bucurosi de venirea sarbatorilor de iarna, trebuie sa avem grija sa-i facem noi sa fie asa. Oriunde v-ati afla, mi-as dori sa cred ca sunteti bucurosi si voi, sau macar sa simtiti bucuria din cuvintele merele.

Sarbatorile de iarna sunt speciale si mereu ma fac sa ma gandesc la faptul ca vreau sa fiu iar mic, sa incerc sa mai fac tot ceea ce nu am putut. Nu-i nimic, pentru ca am o imaginatie bogata si in lumea mea pot fi exact ceea ce vreau sa fiu, cu gandul la voi si la lucruri bune.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *