Ganduri de neliniste, intr-o noapte linistita

Ganduri de neliniste, intr-o noapte linistita

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Iar este noapte, iar ma napadesc gandurile. Nu stiu sigur daca sunt unele bune sau unele rele, mai ales ca sunt foarte nervos. Sunt nervos pe lucruri intamplate in ultimele ore si pe care nu pot sa le rezolv, pentru ca nu depind de mine, iar cei de care depind, dorm la ora asta.

Cel mai mult ma deranjeaza sa stiu ca nu am eu situatia sunt control. Acest lucru este cel mai deranjant. Daca erau lucruri care depindeau de mine, le rezolvam fara nici o problema, insa nu sunt. Asa ca trebuie sa astept sa se trezeasca cei care le pot rezolva. Alt lucru pe care nu pot sa-l suport, este asteptarea. Nu imi place sa astept, in nici macar o situatie. Nu am rabdare sa astept. Imi place sa stiu ca totul este asa cum trebuie. Acum stau si ma enervez degeaba, pentru ca nu am ce sa fac.

Trebuie sa raman cald, desi este mai usor de zis si mai greu de facut. Nu am incotro. Trebuie sa inspir, trebuie sa expir si sa ma gandesc la lucruri frumoase. Este noapte, este liniste si chiar nu stiu la ce lucruri frumoase as putea sa ma gandesc. Sa ma gandesc la soare, chiar daca nu l-am mai vazut de atat de mult timp, fiind iarna? Frigul de afara nu prea te lasa sa te gandesti la soare, cu toate ca in casa este cald. Atunci sa ma gandesc la o campie verde, care se combina perfect cu niste flori colorate. Niste flori foarte frumoase, care miros la fel de bine. Un aer proaspat, de primavara si o caldura nici prea mare, nici prea mica. O vreme extrem de placuta, tocmai buna sa stai intins pe iarba si sa te relaxezi.

De relaxare am nevoie, sigur asta este cheia. Nu-mi doresc acum decat sa ma relaxez si sa ma gandesc la lucruri bune si frumoase, fara sa am parte de lucruri negative, pentru ca acestea ma intristeaza si mai rau. Imi doresc doar ceea ce poate fi frumos si placut. Chiar am nevoie de asa ceva, mai ales ca abia imi stapanesc nervii acum. Am nevoie sa stau intins pe iarba, sa mai privesc pentru ultima data natura care ma inconjoara, dupa care sa inchid ochii si sa visez, in timp ce mirosul placut din jurul meu ma inconjoara.

Chiar daca nu imi plac zgomotele, as putea rezista la cele ambientale, mai ales daca sunt produse de niste pasari cum nu se poate mai voioase in ale cantatului. Sa stai cu ochii inchisi si sa te relaxezi, gandindu-te ca nu exista probleme pe planeta noastra, ca noi suntem tot timpul bucurosi si fericiti. Deja parca ma simt mai bine, mai linistit fata de cum eram atunci cand am inceput sa scriu acest articol. Este atat de liniste.

Doar zgomotul tastelor mai taie aceasta liniste absoluta. Ma gandesc la faptul ca fac prea mult zgomot tastand si as putea sa-i trezesc pe cei de aici, chiar daca sunt singur in care in care scriu acum. Sa nu trezesc celelalte camere, sau chiar vecinii. Nici mie nu-mi place sa fiu trezit, asa ca voi tasta mai incet.

Gandurile noptii incep sa se termine pentru mine, deoarece cred ca o sa raman si fara acestea. Nu o sa ma mai gandesc la nimic, cel putin pana intervine linistea toatala in viata mea. Nici la rele, nici la bune. Voi sta asa, in starea aceasta placuta care m-a cuprins acum.

Voi sper sa fiti si mai relaxati decat mine si fara griji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *