Ganduri de trezire

Ganduri de trezire

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

OK, m-am trezit iar rupt de somn si fara niciun chef. Am visat unicorni care-mi zambeau dintr-un univers paralel. Un univers care parea mult mai bun decat cel actual. Acolo toata lumea zambea, toata lumea privea cerul ca si cum ar fi cel mai minunat lucru.

Acum ca m-am trezit, ce o sa fac? O sa visez in continuare, cu ochii deschisi, la unicorni. Daca o sa fac asta, vor fi la fel de reali precum cei din vise?

Nu cred, de aceea o sa incerc sa ma acomodez cu statutul de om treaz, o sa-mi fac un ceai verde si voi reveni la cele mai pamantesti si palpabile.

Arunc un ochi pe un e-mail, grabit, verific ce s-a mai intamplat nou pe www si dupa pornesc grabit spre drumul care parca nu se mai termina.

Oamenii par fericiti, radiaza chiar de fericire. Oare si ei au visat unicorni, sau ei nu au nevoie de astfel de stimuli pentru a-si incepe ziua un pic mai bine?

Ma gandesc ca poate o fi de “vina” pentru starea lor de bine si cea care incepe sa se instalaze si asupra mea, faptul ca afara e soare. Da, soarele ne mangaie incet simturile, chiar daca este o zi friguroasa de ianuarie. A venit in intampinarea noastra, precum un dar nemaivazut si mult asteptat.

Oamenii zambesc, eu zambesc… simt cum se instaleaza o fericire temporara peste toata lumea. Oare cat o sa tina? Cand ma voi intoarce va mai fi soare?

Sper ca da!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *