Gânduri la început de drum

ganduri de inceput

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

De ce mi-am deschis blog? Probabil din nevoia de a avea un loc unde pot să-mi aştern trăirile, să-mi împart cunoştintele cu voi, să învăţ de la voi.

Mai sunt şi alte motive, pe care vi le-aş spune cu drag, dar nefiind obişnuit să scriu cu diacritice, pe calculator, tastez aproximativ un cuvânt la jumătate de oră, 🙂 încurcandu-mă constant în alt + shift.

Am ales domeniul cik.ro, deoarce este scurt, deci uşor de reţinut.

Fiind prima dată când intru în contact cu WordPress, am întâmpinat o mulţime de probleme, de la editat tema în română, până la plug-inuri care nu-şi făceau bine treaba, asta însemnând ore întregi de privit la linii de cod, neavând multă experienţă în domeniul programării,  cunoştintele teoretice nefiind de mare folos.

Am ales o temă minimalistă, curată, pentru a se încărca site-ul cât mai repede şi a obţine un scor cât mai mare în Google Page Speed .

Foto: Harry Koopman

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

9 comentarii

 1. Salut, vezi ca la norisorul magic ai o problema. Nu se mareste chenarul odata cu aparitia de taguri acolo.

  Succes pe mai departe, te-am adaugat in bookmark.

  • Pana acum, toate modificarile de pe blog au fost facute de mine, nu am cerut ajutorul nimanui. Am observat inca de ieri ca nu e OK acel widget si mi-am petrecut ore umbland prin php-uri si CSS, incercand sa-l repar, dar pur si simplu nu am gasit linia pe care trebuie sa o modific, asa ca am cerut ajutorul pe forumul WP.org, insa de ieri si pana azi nu mi-a raspuns nimeni :(.

   Iti multumesc ca m-ai adaugat la favorite si pentru incurajare!

   PS: Cum se incarca site-ul ?

 2. Kittie kisses Vraji <3. Ce sa spun? Astept subiectele sa le dezbatem. Mult succes in continuare si spor la scris! 🙂

 3. Se incarca foarte OK site-ul. Idei de texte sa ai ca in rest, e bine. Ce e de modificat, modifici pe parcurs.

 4. A, inca o chestie. Modifica din setarile commenturilor, in momentul in care aprobi comentariul unei persoane, sa fie permanent. Adica sa nu trebuiasca sa aprobi fiecare comentariu in parte. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *