Geomsa Peurinseseu – Princess Prosecutor

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Geomsa Peurinseseu Princess Prosecutor

Geomsa Peurinseseu (Princess Prosecutor) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde ambitia joaca un rol foarte important, fiindca ii impinge pe oameni inspre succes si descoperirea faptului ca acestia poseda anumite calitati pe care nu credeau ca le au. Geomsa Peurinseseu (Princess Prosecutor) este un serial coreean ce a fost lansat in luna martie, a anului 2010, si care contine 16 episoade.

Geomsa Peurinseseu (Princess Prosecutor) este povestea unei tinere care s-a confruntat inca de cand era micuta, cu anumite probleme pe care multi oameni le au. Lipsa de incredere in fortele proprii, a fost dublata de o greutate corporala mult prea mare fata de cea a oamenilor considerati normali. Cu toate acestea, a dat dovada de multa ambitie si, impreuna cu ajutorul oferit de a sa mama, a reusit sa slabeasca suficient incat sa ajunga la o greutate optima.

Pe langa ambitia mare de care da dovada, personajul nostru principal mai are si o memorie foarte buna, asa ca profita de acest lucru pentru a ajunge ceea ce isi doreste, adica un procuror priceput. Chiar si cu memoria ei buna, nu i-a fost usor sa devina ceea ce a visat, tocmai pentru ca nu avea incredere in propriile forte. Temerile ei ca nu va reusi sa ajunga un procuror bun, i-au fost risipite tocmai de succesele pe care le-a avut pe tot parcursul acestui drum lung si anevoios, pana la destinatia finala, cea de magistrat. A reusit sa intre foarte usor la respectiva institutie de invatamant si la fel de usor a absolvit-o, datorita memoriei sale foarte pe bune. Memoria buna a fost doar o parte a calitatilor sale, fiindca atunci cand doresti sa te descurci in practica, pe langa acele cunostinte acumulate, mai ai nevoie si de alte abilitati, pe care ea a demonstrat ca le poseda.

Astfel, reusind sa rezolve mai multe cazuri, a primit si raspunsul la intrebarea daca se va descurca in aceasta meserie, care-i una atat aducatoare de multe satisfactii, cat si foarte grea.

Daca in viata ei profesionala lucrurile stau cat se poate de bine, in cea sentimentala, dragostea trebuie impartita… la doi.

Geomsa Peurinseseu (Princess Prosecutor) este atat un serial coreean educativ, cat si unul foarte amuzant. Contine o multime de scene de umor pur, care te fac sa zambesti oricat de suparat ai fi. Pe langa mult umor, contine si destule faze care au legatura cu romantismul, cu dragostea, precum si unele oarecum dramatice, pentru a te face sa spui ca este un serial coreean care are sare si piper. Cu toate acestea, asa cum am scris la inceput, cel mai important rol pe care il joaca Geomsa Peurinseseu (Princess Prosecutor) este cel educativ, pentru ca din el poti afla ca nu trebuie sa te lasi invins niciodata, fiindca ceea ce ti se pare astazi foarte greu si de netrecut, maine iti va parea doar o simpla joaca, peste care ai trecut atat de usor, incat atunci cand iti vei aminti de ea, o vei face cu placere. Geomsa Peurinseseu (Princess Prosecutor) este despre ambitie si despre faptul ca nimic nu este de netrecut, daca ai putina incredere in tine.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *