Gesturile mici pot aprinde usor flacara sperantei

Gesturile mici pot aprinde usor flacara sperantei

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Esti trist si iti pare ca nimic din ceea ce faci nu iese asa cum ti-ai dori tu? Ti se pare ca in ultimul timp ai avut parte numai de probleme si parca nu mai iesi din ele? Simti ca viata ta nu este in masura sa te multumeasca si sa-ti ofere tot ceea ce vrei?

Acest articol te va face sa te simti mai bine sau cel putin imi voi folosi toate cunostintele pentru a incerca sa ajung la un astfel de rezultat. Pentru a scapa de tot ce este negativ in viata ta, trebuie sa vezi prim data sursa acelor necazuri. Care este izvorul de unde pornesc toate problemele tale? Pot fi multe cauze. Unele care tin de persoanele din jurul tau, care incearca sa te influenteze intr-un mod negativ si altele care au legatura chiar cu persoana ta, care tin de tine.

Daca sursa problemelor tale consta in oamenii din jurul tau, de influenta negativa care vine la pachet cu anturajul din care faci parte, poate ar trebui sa renunti la cei care te manipuleaza, cu sau fara voia lor, intr-un mod negativ. Sunt multe cazurile in care nu noi ne alegem prietenii, ci ei ne aleg pe noi, asa ca trebuie sa fim foarte atenti la persoanele care ne stau in preajma. Daca sursa problemelor tale nu este una exterioara, atunci trebuie sa analizezi un pic, cat de obiectiv poti, tot ceea ce este negativ in legatura cu tine, comportamentul tau, reactiile tale si tot ceea ce faci in fiecare zi, pentru a gasi acele puncte vulnerabile pe care trebuie sa le inchizi.

In masura in care ai identificat tot ceea ce te influenteaza negativ, este momentul sa intervii si sa pui capat acestor surse rele de energie.

Daca tot ceea ce ai analizat tu, nu are legatura nici cu exteriorul si in foarte mica masura cu faptul in care tu te comporti, atunci este cazul sa privesti cu mai multa incredere tot ceea ce este legat de tine. Da, este puternic si poti sa iesi din orice problema pe care destinul ti-o aseaza in fata!

Da, este suficient de destept pentru a realiza orice si nimic nu iti poate sta in cale! Da, ai destula putere de munca, incat sa nu iti faci griji pentru ceea ce o sa apara in viitor, indiferent daca acum treci printr-o perioada mai putin placuta a vietii tale. Da, atunci cand simti ca nu mai ai energie, poti veni pe blogul meu si poti citi multe lucruri placute, care iti vor da o stare de bine si iti vor incarca bateriile pentru a doua zi.

Trebuie sa-ti spui mereu ca esti bun in ceea ce faci, ca esti destept, ca nimeni nu te poate dobora. Trebuie sa ai incredere in tine, pentru ca odata cu increderea vine si cheia rezolvarii tuturor problemelor. Astazi totul este frumos in viata noastra si am alungat orice gand rau care ne-ar putea intrista. Astazi suntem veseli si daca noi ne simtim bine, vom putea transmite aceasta stare de bine si celor din jurul nostru, contribuind si la fericirea acestora, nu numai a noastra. Pentru ca daca noi avem o dispozitie buna, trebuie sa ne gandim si la cei din jurul nostru.

Faptul ca nu suntem egoisti, este primul pas in imbunatatirea conditiei noastre actuale. Daca noi ne gandim doar la propria persoana, nu o sa fie bine nici pentru noi, nici pentru cei care chiar au nevoie de ajutor.

Sper sa aveti parte in viata numai de fericire si lucruri bune!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *