Geu Gyeowool, Barami Boonda – That Winter, The Wind Blows

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Geu Gyeowool, Barami Boonda That Winter, The Wind Blows

Dragostea nu este nici oarba, nici invizibila, ea putand fi observata chiar si de catre cei care nu doresc sa o mai vada, nefiind nevoie decat de putina incredere in aceasta, pentru a putea fi lasata sa intre in inimile celor care au uitat de ea. Geu Gyeowool, Barami Boonda (That Winter, The Wind Blows) este un serial coreean de dragoste, plin de iubire, muzica si drame intense, toate aceste lucruri fiind asezate intr-o ordine aleasa cu atentie, pentru a-l face si mai interesant de urmarit. Geu Gyeowool, Barami Boonda (That Winter, The Wind Blows) a fost lansat in anul 2013, luna februarie, si contine un numar total de 16 episoade.

Ea este o tanara care provine dintr-o familie bogata, insa, de cele mai multe ori, banii nu vin la pachet si cu fericirea. De fapt, a uitat de mult timp ceea ce inseamna sa fie cu adevarat fericita, din cauza faptului ca parintii ei au divortat atunci cand era mica, ea ramanand in grija tatalui, cel care conduce o companie importanta, iar fratele ei mai mare fiind crescut de catre mama acesteia. Mai mult de atat, traieste intr-o lume a umbrelor, din cauza faptului ca nu vede si si-a pierdut increderea in oameni, in dragostea acestora, evitand pe cat posibil contactul cu mama sa vitrega, cea pe care o considera, pe buna dreptate, principala vinovata pentru divortul parintilor.

In plus, tot mama vitrega se face vinovata de faptul ca ea nu mai stie nimic de fratele ei, de atat de mult timp, deoarece scrisorile trimise de el nu au mai ajuns la aceasta. Atunci cand a aflat ca fratele ei nu a incetat niciodata sa-i scrie, insa scrisorile se opreau la mama vitrega a acesteia, a plecat sa-l caute.

Fratele ei si cel pentru care muncea, aveau acelasi nume si de aici lucrurile au inceput sa se complice, deoarece ea nu a mai apucat sa vorbeasca niciodata cu el, nestiind nici macar ca a murit in fata ei, fiind lovit de o masina.

Seful fratelui era un impatimit al jocurilor de noroc si un om de care ghinionul se tinea scai. La fel ca si ea, nici el nu mai credea in dragoste, din cauza faptului ca prima lui iubire murise. Fiind cautat de catre un ucigas platit, care nu i-a lasat prea mult timp la dispozitie pentru a achita o presupusa datorie, acesta a profitat de asemanare de nume dintre el si fratele ei care murise, pentru a incerca sa faca rost de bani. Oportunitatea s-a ivit atunci cand si tatal ei, grav bolnav, a murit, ea fiind mostenitoarea unei averi insemnate si nemaiavand niciun sprijin.

Toate bune si frumoase, doar ca intre cei doi „frati” incepe sa apara o frumoasa poveste de dragoste, care ii va mai face sa uite de toate problemele pe care le-au avut pana atunci si sa aiba parte din nou de fericire.

Geu Gyeowool, Barami Boonda (That Winter, The Wind Blows) este un serial coreean de dragoste care contine foarte multe momente dramatice, apasatoare, insa si destule situatii care iti pun un zambet pe fata si ceva muzica in urechi.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *