Geudae Useoyo – Smile You

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Geudae Useoyo Smile You

Geudae, Useoyo (Smile, You) este un serial coreean de comedie, despre maretie, decadere si dragoste. Este un fel de “Te iubesc, pana la ultimul ban!”. Daca banii dispar si dragostea se stinge foarte repede si abrupt. Chiar si asa, viata trebuie sa isi urmeze cursul si poate fi chiar mai buna decat in trecut, deoarece tot raul este inspre bine. Geudae, Useoyo (Smile, You) este un serial coreean ce a aparut pe micile ecrane, pentru prima data, in luna septembrie, a anului 2009, si care contine un numar total de 45 de episoade.

Ea face parte dintr-o familie bogata si este pe cale sa se casatoreasca impreuna cu alesul inimii sale. Viata ei fericita si perfecta incepe sa se destrame atunci cand rudele viitorului ei sot afla ca familia acesteia are mari probleme financiare. Astfel, casatoria se duce pe apa sambetei, fiind parasita chiar in ziua nuntii. Nu doar ca a fost lasata cu ochii in soare in fata altarului, dar a si fost abandonata pe autostrada, sa se descurce singura. Din intamplare, fostul sofer al familiei trecea pe acolo si a luat-o si pe ea. In masina, acesta era impreuna cu nepotul sau, cel care se intorcea in Coreea de Sud si care fusese indragostit de sora ei mai mare.

In continuare, cum problemele nu vin niciodata singure, familia isi pierde casa in care locuia, din cauza datoriilor pe care le avea. Mai mult de atat, atunci cand parintii, impreuna cu toata familia, au dorit sa paraseasca tara, pentru a se muta la fiul lor cel mare, un jucator faimos de golf, tatal ei este arestat de catre politie, situatia devenind din ce in ce mai dramatica.

Astfel, dintr-o familie foarte bogata, ajung sa nu mai aiba unde locui, semn ca de la maretie pana la decadere nu este decat un singur pas. Neavand un acoperis deasupra capului, familia este fortata sa se mute in casa fostului lor sofer. Aici apar tot felul de discutii, scene amuzante, demne de o adevarata comedie, pentru ca este dificil sa te intelegi cu ai tai, cu atat mai greu cu niste straini.

Pe langa aceste momente comice, incep sa apara si povesti de dragoste. Intre ea si nepotul fostului lor sofer, cel care o iubea, cu destul timp in urma, chiar pe sora ei mai mare. Povestea de dragoste incepe sa se complice atunci cand cel care a abandonat-o in ziua nuntii incepe sa-si dea seama ca a gresit si o doreste iar langa el. La fel si sora ei mai mare, care dintr-o data incepe sa aiba sentimente fata de nepotul soferului. Chiar daca alegerile sunt dificile, cei doi sunt singurii care pot hotari ceea ce se va intampla in legatura cu viitorul lor. Asta inseamna ca dragostea sincera trebuie sa primeze intotdeauna, nu aventuri de moment sau relatii cu persoane care te-au parasit in trecut.

Geudae, Useoyo (Smile, You) este un serial coreean despre problemele oamenilor, despre prietenii falsi, cei care fug atunci cand lucrurile nu mai sunt la fel de generoase ca in trecut, despre mult umor si dragoste sincera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *