Geujeo Bara Bodaga – The Accidental Couple

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Geujeo Bara Bodaga The Accidental Couple

Geujeo Bara Bodaga (The Accidental Couple) face parte din categoria seriale coreene de comedie, acolo unde persoane care nu ar fi avut niciodata posibilitatea de a se cunoaste si de a fi impreuna, se indragostesc atunci cand destinul le aduce impreuna. Geujeo Bara Bodaga (The Accidental Couple) este un serial coreean ce a fost lansat in luna aprilie, a anului 2009, si care contine un numar total de 16 episoade.

Atunci cand vorbesti despre un postas si o actrita foarte cunoscuta, te gandesti ca singura legatura dintre acestia nu poate fi decat una foarte scurta, atunci cand el ii inmanaeaza ei scrisorile. Nu si daca discutam despre Geujeo Bara Bodaga (The Accidental Couple) fiindca aici se ajunge pana la dragoste, desi nimeni nu credea ca este posibil acest lucru.

Totul a inceput atunci cand actrita, care se afla in masina cu prietenul ei secret, a avut un accident auto. Prietenul ei este fiul unui important politician din Coreea de Sud, asa ca ambii doresc sa-si tina relatia cat mai departe de ochii presei, asta insemnand ca atunci cand s-a petrecut accidentul, iar iubitul ei se afla la volanul masinii, aceasta i-a spus sa plece, in acelasi timp tragand in masina un om de pe strada, nimeni altul decat postasul nostru. Cum paparazzi erau pe cale si ei sa ajunga la locul accidentului, actrita l-a rugat pe postas sa spuna ca el s-a aflat la volanul masinii si ca este prietenul ei.

Nu a fost nevoie de prea multe rugaminti, pentru ca postasul era oricum un mare fan al actritei, asa ca a facut ceea ce i s-a cerut. In continuare, postasul incepe sa se bucure din ce in ce mai mult de atentie din partea presei, mai ales ca de acum era „prietenul” acelei actrite foarte indragite in Coreea de Sud.

Chiar si asa, nu toata lumea a fost dornica sa creada in povestea de iubire dintre actrita si postas, asa ca unul dintre paparazzi a devenit extrem de suspicios si dorind sa cerceteze mai bine ceea ce s-a intamplat in realitate, i-a pus pe cei doi in garda, fiind nevoie de masuri si mai radicale pentru a-i face pe oameni sa spuna ca ei chiar sunt impreuna. Astfel, actrita l-a rugat pe postas sa semneze un contract de casatorie cu aceasta, valabil pentru sase luni de zile. El accepta si acum sunt oficial impreuna, cel putin pentru o perioada.

Cu toate acestea, atunci cand oamenii ajung sa petreaca mai mult timp impreuna, incep sa se cunoasca mai bine si de aici pana la dragoste nu mai este decat un singur pas. Cu putin timp inainte de a se implini acel termen de sase luni, ea isi da seama ca intre ei este vorba despre mai mult decat un simplu contract semnat de ochii lumii, asa ca situatia se complica un pic, fiindca atunci cand apar si sentimente puternice, nimic nu mai este usor.

Geujeo Bara Bodaga (The Accidental Couple) este despre umor, dragoste, drama, situatii neobisnuite si tot felul de astfel de lucruri, care dau sarea si piperul unui serial coreean extrem de placut.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *