Ggeunjilgin Kibbeum – Persistent Joy

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Ggeunjilgin Kibbeum Persistent Joy

Ggeunjilgin Kibbeum (Persistent Joy) este un serial coreean de comedie, in care scenele pline de umor sunt prezente la tot pasul, la fel si povestile de dragoste la prima vedere, unele destul de ciudate. Ggeunjilgin Kibbeum (Persistent Joy) a fost lansat in luna decembrie, a anului 2013, si contine un singur episod.

Ggeunjilgin Kibbeum (Persistent Joy) este povestea ei, a unei fete care isi doreste mult sa viziteze un parc national din Coreea de Sud. Nu este vorba despre un parc national obisnuit, ci este cel mai mare parc national din Coreea de Sud, faimos pentru cei trei munti sacri pe care ii contine. Din pacate pentru ea, nu poate merge acolo tocmai din cauza prietenului ei.

Suparata si dezamagita de toata aceasta situatie, incepe sa bea un pic mai mult decat ar trebui, asta insemnand inceputul problemelor pentru ea si startul amuzamentului pentru noi. Tot atunci il intalneste si pe el, un tanar scriitor de care se indragosteste imediat. Ambii stau asezati pe o banca si se uita unul la celalalt, el dorind sa o sarute, iar ea abia asteptand acest moment, cu respiratia intretaiata de intensitatea momentului. Cei doi incep sa se sarute, iar ea se simte de parca tocmai ar fi aterizat pe alta planeta, una exact asa cum si-a imaginat, plina doar de lucruri bune.

Acestia pleaca impreuna, sa vada rasaritul soarelui, la malul marii. Totul pare foarte simpatic, romantic si frumos, pana in momentul in care ea descopera ca in masina lui se mai afla o persoana, un prieten al acestuia. Un prieten destul de ciudat si daca nu era de ajuns acesta, chiar si tanarul scriitor incepe sa se comporte destul de bizar, odata cu rasaritul soarelui. Fiind destul de infricosata de comportamentul lor, aceasta doreste sa se intoarca in Seul, doar ca ei au alte planuri si se indreapta fix in cealalta parte, inspre Gangneung.

Vazand ca nu are ce face si trebuie sa mearga si ea cu acestia, se gandeste ca va scapa de cei doi baieti atunci cand va ajunge in Gangneung, deoarece acolo locuieste o buna prietena de-a ei. Din nefericire pentru aceasta, oricum ar face, tot nu este bine, asa ca se vede iar pusa in situatii dificile.

Ggeunjilgin Kibbeum (Persistent Joy) este acel serial coreean inocent de simpatic, pentru ca are o actiune destul de simpla, iar tot ceea-i simplu este si frumos. Este simpatic pentru ca si personajele sunt unele simpatice, unice si puse pe glume. Contine si anumite faze dramatice, pentru a-i da putina sare si piper, insa, in marea majoritate a cazurilor, este vorba despre comedie pura. O comedie care imbina destul de reusit scenele amuzante, cu momentele romantice. Ggeunjilgin Kibbeum (Persistent Joy) nu te plictiseste, acesta fiind unul dintre cele mai importante lucruri. Nici nu ar avea cum, pentru ca acesta contine un singur episod, iar acest episod te face sa te intrebi de ce nu au realizat mai multe, pentru ca sunt sigur ca ar fi fost la fel de interesante, la fel de amuzante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *