Glorious Day

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Glorious-Day

Glorious Day este un serial coreean despre o mama singura care doreste sa-si marite cele trei fiice pe care le are, insa pana va reusi sa faca acest lucru va avea chiar ea parte de o surpriza placuta si neasteptata. Glorious Day a fost lansat in anul 2014, luna aprilie, si contine 44 de episoade.

Glorious Day este povestea unei femei care a fost nevoita sa aiba grija singura de cele trei fete pe care le are, dupa ce sotul acesteia a murit. O sarcina dificila, nimic nefiind usor intr-o astfel de situatie, mai ales ca a trebuit sa gaseasca o cale de a-si imparti eficient timpul intre meseria de scriitoare si cresterea fetelor, insa pe care a reusit sa o indeplineasca foarte bine, fiind cat se poate de mandra de fiicele ei. Acum, ca ele au ajuns mari, isi doreste ca acestea sa isi gaseasca niste soti buni si cum barbatii de toata isprava nu sunt usor de identificat, se gandeste sa le dea o mana de ajutor. Cautarea nu ar trebui sa fie una grea, tinand cont de cum si-a crescut fetele, insa nici usoara nu este.

Fata cea mai mare are treizeci de ani, lucreaza in cadrul unei farmacii si este genul acela de persoana pe care orice barbat si-ar dori-o de nevasta, deoarece, pe langa faptul ca este foarte frumoasa, este si desteapta. In plus, aceasta a avut grija de surorile ei mai mici, ca o adevarata mama. Asa cum a avut grija de surorile ei, asa vrea sa il creasca si pe baiatul celui pe care l-a intalnit si de care s-a indragostit. El este un dentist care a divortat de sotia sa, fiul ramanand in grija acestuia. Fiu care nu prea il asculta si care are nevoie de o mama.

A doua fata este tipul acela de persoana mereu vesela, care ii face si pe cei de pe langa ea sa se simta bine, transmitandu-le energia ei pozitiva. Are douazeci si sapte de ani, lucreaza ca nutritionist si se indragosteste de fiul cel mare al vecinilor lor. Singura problema ar fi ca el nu prea doreste sa se casatoreasca. Asta pana o intalneste pe ea si dragostea incepe sa pluteasca in aer.

Fata cea mica este studenta si doreste sa isi gaseasca un sot care arata bine si care-i bogat. In mare parte dorintele ii sunt indeplinite, atunci cand il intalneste pe el, modelul care o ajuta sa isi termine un proiect de la facultate. Urmatorul proiect este relatia lor, insa el se poarta destul de rece cu ea. Asta asa, doar de ochii lumii, deoarece este indragostit si el pana peste cap de ea, lucru care nu poate fi ascuns la infinit.

Toata lumea este ocupata si preocupata sa isi gaseasca un iubit, sa se casatoreasca, insa nimeni nu se astepta ca acest lucru sa se intample si cu mama fetelor. Pana la urma, dragostea trebuia sa ajunga si pe la ea, mai ales ca merita sa se intample acest lucru.

Glorious Day este un serial coreean despre sacrificiile pe care le fac mamele pentru copiii lor, pentru a-i vedea pe acestia ca sunt bine.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *